Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cerro Inca Nakada FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 24.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


18e minuut.
Amador onderschept slim de pass. Pierola is nu in balbezit. Pierola speelt de bal door. Calle is nu in balbezit. Calle haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Anzaldo passt de bal in één keer door. Beltrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén begaat een overtreding. Beltrán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Beltrán neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coca maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerro Inca - Nakada FC 1:0

28e minuut.
Calle probeert naar een medespeler te passen. Daar is Coca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Coca verovert de bal door een tackle van achteren. Coca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Pierola rent richting de bal. Sillero is nu in balbezit. Sillero passt de bal zonder na te denken. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Cardona bokst de bal weg.

37e minuut.
Conde raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Patiño komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerro Inca 58%, Nakada FC 42%.
Cerro Inca - Nakada FC 1:0

47e minuut.
Zubieta passt de bal zonder na te denken. Daar is Calle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calle speelt de bal door. Coca bereikt de bal nog maar net als eerste. Coca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerro Inca - Nakada FC 2:0

51e minuut.
Patiño probeert naar een medespeler te passen. Coca bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter is nu in balbezit. Coca verovert de bal door een tackle van achteren. Coca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Anzaldo de bal. Coca rent richting de bal. Coca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cerro Inca - Nakada FC 3:0

54e minuut.
De Avila geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guillén met een snelle inworp. Montaño is nu in balbezit. Montaño geeft een hoge lob. Cardona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Amador speelt de bal door. Calvimontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzaldo begaat een overtreding. Calvimontes raakt geblesseerd tijdens het duel. Calvimontes komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Nürmberg is nu in balbezit. García probeert naar een medespeler te passen. Castell heeft problemen om de bal te vangen. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Na een snelle pass probeert García de bal onder controle te krijgen. Patiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiño met een sublieme pass. Calvimontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvimontes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cerro Inca - Nakada FC 4:0

89e minuut.
García probeert naar een medespeler te passen. Espinoza rent richting de bal. Nürmberg rent richting de bal. Nürmberg draait met de bal, schiet en ... Cardona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerro Inca - Nakada FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerro Inca 54%, Nakada FC 46%.
Cerro Inca - Nakada FC 4:1