Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Futbol Club San Jeronimo Bolívar
Normal Tactiek 1
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
19.5 gemiddelde waardering 39.3
weak Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Flores speelt de bal door. Herrera is nu in balbezit. Herrera passt de bal in één keer door. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol Club San Jeronimo - Bolívar 0:1

10e minuut.
Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste. Nürmberg verovert de bal door een tackle van achteren. Nürmberg probeert naar een medespeler te passen. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero geeft een hoge lob. Barboza kan de bal niet met de borst controleren. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Hoyos is nu in balbezit. Flores onderschept slim de pass. Flores met een sublieme pass. Daar is Herrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herrera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dimas is nu in balbezit. Durán verovert de bal door een tackle van achteren. Durán passt de bal zonder na te denken. Iriarte rent richting de bal. Iriarte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Borsari met een snelle inworp. Flores rent richting de bal. Flores speelt de bal door. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol Club San Jeronimo - Bolívar 0:2

29e minuut.
Gómez kopt de bal weg. Herrera probeert de bal aan de voet te houden. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol Club San Jeronimo - Bolívar 0:3

32e minuut.
Herrera onderschept slim de pass. Herrera met een sublieme pass. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Barboza de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Montero rent richting de bal. Montero geeft de bal voor. Daar is Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol Club San Jeronimo - Bolívar 0:4

44e minuut.
Herrera heeft problemen om de bal te vangen. Hoyos rent richting de bal. Herrera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoyos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hoyos kan niet meer verder spelen. Alvarez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futbol Club San Jeronimo 71%, Bolívar 29%.
Futbol Club San Jeronimo - Bolívar 0:4

47e minuut.
Flores speelt de bal door. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio geeft een hoge lob. Herrera is nu in balbezit. Herrera draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Orte de bal onder controle te krijgen. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol Club San Jeronimo - Bolívar 0:5

48e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gutiérrez niet meer kan verder spelen. Ribeiro komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Montero controleert de bal met de borst. Montero geeft de bal voor. Herrera rent richting de bal. Herrera haalt uit met een fantastische trap. Ribeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol Club San Jeronimo - Bolívar 0:6

54e minuut.
Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellido is nu in balbezit. Bellido passt de bal zonder na te denken. Flores rent richting de bal. Flores geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Alvarez rent richting de bal. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores probeert naar een medespeler te passen. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bellido met de inworp. Flores rent richting de bal. Flores speelt de bal door. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera draait met de bal, schiet en ... Ribeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboza is nu in balbezit. Villavicencio onderschept slim de pass. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. Ribeiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol Club San Jeronimo - Bolívar 0:7

69e minuut.
Medina met een sublieme pass. Daar is Borsari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borsari geeft de bal voor. Herrera krijgt zijn hoofd ertegen. Ribeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol Club San Jeronimo - Bolívar 0:8

72e minuut.
Cubillos geeft de bal voor. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero geeft een lange en hoge pass. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Orte de bal. Herrera is nu in balbezit. Herrera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbol Club San Jeronimo - Bolívar 0:9

88e minuut.
Flores met een sublieme pass. Borsari rent richting de bal. Borsari met een sublieme pass. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futbol Club San Jeronimo 74%, Bolívar 26%.
Futbol Club San Jeronimo - Bolívar 0:9