Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 01:28
  • Bekerwedstrijd: Copa Bolivia
  • Stadion: MALEN FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 3100
MALEN FC Universidad
Normal Tactiek 4-4-2
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 49.1
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Llanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Abad de bal. Ambaiba is nu in balbezit. Ambaiba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Llanos probeert naar een medespeler te passen. Manggini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambaiba onderschept slim de pass. Ambaiba controleert de bal met de borst. Ambaiba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALEN FC - Universidad 0:1

7e minuut.
Reckling is nu in balbezit. Reckling passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zamudio de bal. Ambaiba onderschept slim de pass. Ambaiba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALEN FC - Universidad 0:2

8e minuut.
Saravia bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrenechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrenechea passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ambaiba de bal. Ambaiba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrenechea met de inworp. Ambaiba rent richting de bal. Ambaiba geeft een lange en hoge pass. Czakó krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abad heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
MALEN FC - Universidad 0:3

13e minuut.
Cabezas kopt de bal weg. Barrenechea heeft problemen om de bal te vangen. Barrenechea probeert naar een medespeler te passen. Ambaiba is nu in balbezit. Ambaiba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Llanos speelt de bal door. Czakó rent richting de bal. Blacutt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czakó is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Llanos komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Llanos de bal. Zamudio is nu in balbezit. Zamudio speelt de bal door. Ambaiba rent richting de bal. Ambaiba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Czakó heeft problemen om de bal te vangen. Llanos probeert naar een medespeler te passen. Ambaiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambaiba draait met de bal, schiet en ... Revollo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MALEN FC - Universidad 0:4

25e minuut.
Gómez kopt de bal weg. Klungelig pakt Llanos de bal. Llanos probeert naar een medespeler te passen. Ambaiba rent richting de bal. Ambaiba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Costabal probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Barrenechea met de inworp. Ambaiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambaiba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Llanos heeft problemen om de bal te vangen. Llanos passt de bal met de wreef. Ambaiba is nu in balbezit. Czakó is nu in balbezit. Czakó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hölters rent richting de bal. Hölters met een sublieme pass. Ambaiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambaiba haalt uit met een fantastische trap. Revollo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MALEN FC - Universidad 0:5

45e minuut.
Barrenechea passt de bal in één keer door. Ambaiba rent richting de bal. Czakó bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambaiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambaiba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MALEN FC - Universidad 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALEN FC 82%, Universidad 18%.
MALEN FC - Universidad 0:6

48e minuut.
Abad onderschept slim de pass. Abad geeft een lange en hoge pass. Daar is Blacutt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MALEN FC - Universidad 0:7

49e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Revollo niet meer kan verder spelen. Eid komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Llanos speelt de bal door. Klungelig pakt Peñafiel de bal. Barrenechea probeert naar een medespeler te passen. Ambaiba is nu in balbezit. Ambaiba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Llanos is nu in balbezit. Llanos passt de bal in één keer door. Ambaiba is nu in balbezit. Ambaiba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MALEN FC - Universidad 0:8

57e minuut.
Czakó bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamudio onderschept slim de pass. Zamudio passt de bal zonder na te denken. Ambaiba is nu in balbezit. Ambaiba haalt uit met een fantastische trap. Eid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Inworp. Llanos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czakó rent richting de bal. Czakó draait met de bal, schiet en ... Ambaiba maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Cabezas geeft een lange en hoge pass. Czakó kopt de bal weg. Saravia controleert de bal met de borst. Barrenechea rent richting de bal. Barrenechea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ambaiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Czakó bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Czakó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czakó haalt uit met een fantastische trap. Eid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALEN FC - Universidad 0:9

71e minuut.
Klungelig pakt Costabal de bal. Hölters bereikt de bal nog maar net als eerste. Hölters passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ambaiba de bal. Ambaiba haalt uit met een fantastische trap. Eid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Costabal is nu in balbezit. Guarachi verovert de bal door een tackle van achteren. Guarachi geeft een hoge lob. Czakó rent richting de bal. Czakó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Llanos met de inworp. Czakó rent richting de bal. Czakó geeft een hoge lob. Ambaiba is nu in balbezit. Ambaiba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MALEN FC - Universidad 0:10

77e minuut.
Barrenechea is nu in balbezit. Barrenechea probeert naar een medespeler te passen. Ambaiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambaiba geeft een lange en hoge pass. Czakó rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Eid met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Llanos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czakó bereikt de bal nog maar net als eerste. Czakó schiet op doel. Eid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ambaiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambaiba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALEN FC - Universidad 0:11

80e minuut.
Zamudio rent richting de bal. Llanos onderschept slim de pass. Llanos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Czakó de bal. Czakó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALEN FC - Universidad 0:12

81e minuut.
Daar is Zamudio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamudio passt de bal zonder na te denken. Ambaiba is nu in balbezit. Ambaiba draait met de bal, schiet en ... Eid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALEN FC - Universidad 0:13

83e minuut.
Barrenechea verovert de bal door een tackle van achteren. Barrenechea speelt de bal door. Ambaiba rent richting de bal. Ambaiba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MALEN FC - Universidad 0:14

86e minuut.
Llanos is nu in balbezit. Llanos passt de bal in één keer door. Czakó bereikt de bal nog maar net als eerste. Czakó draait met de bal, schiet en ... Eid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MALEN FC - Universidad 0:15

89e minuut.
Barrenechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrenechea geeft een hoge lob. Manggini rent richting de bal. Ambaiba onderschept slim de pass. Ambaiba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALEN FC - Universidad 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALEN FC 83%, Universidad 17%.
MALEN FC - Universidad 0:16