Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Cochabamba Fc Nacional F.C.
Normal Tactiek 532 modificado
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 49.3
matig Schieten uitmuntend
hopeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Medeiros speelt de bal door. Klungelig pakt Rodríguez de bal. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz geeft de bal voor. Friberg is nu in balbezit. Friberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cochabamba Fc - Nacional F.C. 0:1

4e minuut.
Klungelig pakt Candito de bal. Candito probeert naar een medespeler te passen. Laime bereikt de bal nog maar net als eerste. Laime draait met de bal, schiet en ... Reinoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cochabamba Fc - Nacional F.C. 0:2

6e minuut.
Lacunza is nu in balbezit. Lacunza passt de bal in één keer door. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg draait met de bal, schiet en ... Reinoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cochabamba Fc - Nacional F.C. 0:3

10e minuut.
Laime passt de bal met de wreef. Ortiz speelt de bal door. Friberg is nu in balbezit. Friberg draait met de bal, schiet en ... Reinoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cochabamba Fc - Nacional F.C. 0:4

10e minuut.
Solares heeft problemen om de bal te vangen. Laime is nu in balbezit. Laime speelt de bal door. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Doeltrap. Ramírez met een harde bal richting middenveld. Laime kopt de bal weg. Lacunza geeft een hoge lob. Friberg krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Reinoso trapt de bal weg. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz passt de bal in één keer door. Friberg is nu in balbezit. Friberg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Anglarill geeft een hoge lob. Candito bereikt de bal nog maar net als eerste. Candito geeft een lange en hoge pass. Friberg springt en kopt de bal. Reinoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cochabamba Fc - Nacional F.C. 0:5

20e minuut.
Inworp. Candito met de inworp. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz geeft een lange en hoge pass. Friberg krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Anglarill onderschept slim de pass. Anglarill geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lacunza neemt de hoekschop. Laime maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Lacunza is nu in balbezit. Lacunza geeft een lange en hoge pass. Anglarill kan de bal niet met de borst controleren. Friberg rent richting de bal. Friberg schiet op doel. Reinoso bokst de bal weg. Laime bereikt de bal nog maar net als eerste. Laime draait met de bal, schiet en ... Reinoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cochabamba Fc - Nacional F.C. 0:6

26e minuut.
Candito heeft problemen om de bal te vangen. Candito geeft een hoge lob. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg schiet op doel. Reinoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cochabamba Fc - Nacional F.C. 0:7

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Candito met een snelle inworp. Ortiz rent richting de bal. Ortiz geeft de bal voor. Friberg maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Laime de bal. Solares is nu in balbezit. Solares passt de bal met de wreef. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg schiet op doel. Paal! Anglarill probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Friberg is nu in balbezit. Friberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Siscar geeft een lange en hoge pass. Lazcano kopt de bal weg. Alem bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg is nu in balbezit. Friberg haalt uit met een fantastische trap. Reinoso bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Stroe passt de bal zonder na te denken. Ortiz met een sublieme pass. Lacunza probeert naar een medespeler te passen. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg draait met de bal, schiet en ... Reinoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Laime met een sublieme pass. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal zonder na te denken. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cochabamba Fc - Nacional F.C. 0:8

38e minuut.
Reinoso trapt de bal weg van het doel. Ortiz kopt de bal weg. Alem probeert de bal met de borst te controleren. Friberg rent richting de bal. Friberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Reinoso speelt de bal door. Stroe kopt de bal weg. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg schiet op doel. Reinoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cochabamba Fc - Nacional F.C. 0:9

42e minuut.
Laime bereikt de bal nog maar net als eerste. Laime probeert naar een medespeler te passen. Friberg is nu in balbezit. Friberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cochabamba Fc - Nacional F.C. 0:10

45e minuut.
Laime geeft een lange en hoge pass. Daar is Lazcano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Candito probeert naar een medespeler te passen. Ortiz geeft de bal voor. Friberg heeft problemen om de bal te vangen. Reinoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cochabamba Fc - Nacional F.C. 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Cochabamba Fc 84%, Nacional F.C. 16%.
Atletico Cochabamba Fc - Nacional F.C. 0:11

46e minuut.
Siscar is nu in balbezit. Siscar met een sublieme pass. Lacunza met een sublieme pass. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cochabamba Fc - Nacional F.C. 0:12

48e minuut.
Candito geeft de bal voor. Daar is Friberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramírez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Friberg raakt geblesseerd tijdens het duel. Ortiz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cochabamba Fc - Nacional F.C. 0:13

49e minuut.
Inworp. Lacunza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ortiz geeft de bal voor. Friberg krijgt zijn hoofd ertegen. Reinoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cochabamba Fc - Nacional F.C. 0:14

51e minuut.
Friberg is nu in balbezit. Ortiz is nu in balbezit. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz geeft een lange en hoge pass. Laime bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lacunza zal de hoekschop nemen. Friberg is nu in balbezit. Friberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Anglarill trapt de bal weg. Ortiz kopt de bal weg. Klungelig pakt Laime de bal. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg schiet op doel. Reinoso bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cochabamba Fc - Nacional F.C. 0:15

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lacunza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ortiz met een sublieme pass. Friberg is nu in balbezit. Friberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cochabamba Fc - Nacional F.C. 0:16

63e minuut.
Candito geeft een hoge lob. Laime kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ortiz de bal onder controle te krijgen. Friberg is nu in balbezit. Friberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Candito is nu in balbezit. Candito geeft een lange en hoge pass. Laime geeft een hoge lob. Friberg is nu in balbezit. Friberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cochabamba Fc - Nacional F.C. 0:17

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Candito met de inworp. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Friberg rent richting de bal. Friberg schiet op doel. Reinoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Lacunza met een snelle inworp. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Laime is nu in balbezit. Laime schiet op doel. Reinoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cochabamba Fc - Nacional F.C. 0:18

74e minuut.
Anglarill geeft een hoge lob. Klungelig pakt Laime de bal. Laime passt de bal met de wreef. Friberg rent richting de bal. Friberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Costabal speelt de bal door. Stroe speelt de bal door. Lacunza met een sublieme pass. Friberg heeft problemen om de bal te vangen. Friberg haalt uit met een fantastische trap. Reinoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ramírez heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cochabamba Fc - Nacional F.C. 0:19

77e minuut.
Lacunza is nu in balbezit. Lacunza geeft de bal voor. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Laime rent richting de bal. Laime draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ortiz kopt de bal weg. Daar is Anglarill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laime is nu in balbezit. Laime schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cochabamba Fc - Nacional F.C. 0:20

79e minuut.
Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe speelt de bal door. Giovani geeft de bal voor. Friberg is nu in balbezit. Friberg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Costabal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lacunza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laime is nu in balbezit. Laime draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ortiz rent richting de bal. Ortiz speelt de bal door. Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Friberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cochabamba Fc - Nacional F.C. 0:21

89e minuut.
Medeiros rent richting de bal. Friberg is nu in balbezit. Alem bereikt de bal nog maar net als eerste. Friberg onderschept slim de pass. Friberg draait met de bal, schiet en ... Reinoso bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cochabamba Fc - Nacional F.C. 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Cochabamba Fc 83%, Nacional F.C. 17%.
Atletico Cochabamba Fc - Nacional F.C. 0:22