Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
itzel fc Real Camba
Normal Tactiek Tac.M1.1
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 46.9
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen solid
weak Verdedigen average


1e minuut.
Nürmberg is nu in balbezit. Chizhevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Calabi rent richting de bal. Saravakos onderschept slim de pass. Saravakos draait met de bal, schiet en ... Cubillos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chizhevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chizhevski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Sapanatar passt de bal zonder na te denken. Daar is Armero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armero met een sublieme pass. Chizhevski rent richting de bal. Chizhevski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Cubillos trapt de bal weg. Alí kopt de bal weg. Trafalgar probeert naar een medespeler te passen. Chizhevski is nu in balbezit. Chizhevski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Armero passt de bal zonder na te denken. Saravakos is nu in balbezit. Saravakos haalt uit met een fantastische trap. Calabi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
itzel fc - Real Camba 0:1

15e minuut.
Chizhevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gismondi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chizhevski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saravakos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
itzel fc - Real Camba 0:2

18e minuut.
Sapanatar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trafalgar probeert naar een medespeler te passen. Armero speelt de bal door. Saravakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravakos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Cubillos trapt de bal weg van het doel. Sapanatar kopt de bal weg. Trafalgar probeert naar een medespeler te passen. Chizhevski heeft problemen om de bal te vangen. Chizhevski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Romanek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Armero geeft een hoge lob. Saravakos rent richting de bal. Saravakos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
itzel fc - Real Camba 0:3

25e minuut.
Trafalgar met een sublieme pass. Armero bereikt de bal nog maar net als eerste. Armero passt de bal met de wreef. Chizhevski rent richting de bal. Chizhevski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
itzel fc - Real Camba 0:4

41e minuut.
Trafalgar onderschept slim de pass. Trafalgar speelt de bal door. Gismondi is nu in balbezit. Saravakos onderschept slim de pass. Saravakos draait met de bal, schiet en ... Cubillos bokst de bal weg. Saravakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravakos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
itzel fc - Real Camba 0:5

43e minuut.
Trafalgar speelt de bal door. Saravakos rent richting de bal. Gismondi is nu in balbezit. Saravakos onderschept slim de pass. Saravakos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Trafalgar rent richting de bal. Trafalgar met een sublieme pass. Saravakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravakos haalt uit met een fantastische trap. Cubillos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
itzel fc - Real Camba 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: itzel fc 71%, Real Camba 29%.
itzel fc - Real Camba 0:6

47e minuut.
Trafalgar met een sublieme pass. Chizhevski heeft problemen om de bal te vangen. Gismondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chizhevski onderschept slim de pass. Chizhevski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Saravakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravakos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
itzel fc - Real Camba 0:7

55e minuut.
Saravakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravakos haalt uit met een fantastische trap. Chizhevski is nu in balbezit. Chizhevski geeft een lange en hoge pass. Saravakos maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tianshuo rent richting de bal. Tianshuo probeert naar een medespeler te passen. Trafalgar is nu in balbezit. Trafalgar speelt de bal door. Saravakos is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
itzel fc - Real Camba 0:8

65e minuut.
Trafalgar probeert naar een medespeler te passen. Armero probeert naar een medespeler te passen. Saravakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravakos geeft de bal voor. Chizhevski krijgt zijn hoofd ertegen. Cubillos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
itzel fc - Real Camba 0:9

73e minuut.
Sapanatar passt de bal met de wreef. Trafalgar met een sublieme pass. Saravakos is nu in balbezit. Saravakos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
itzel fc - Real Camba 0:10

75e minuut.
Calabi is nu in balbezit. Armero verovert de bal door een tackle van achteren. Armero probeert naar een medespeler te passen. Chizhevski rent richting de bal. Chizhevski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Trafalgar passt de bal in één keer door. Saravakos rent richting de bal. Alpire bereikt de bal nog maar net als eerste. Chizhevski onderschept slim de pass. Chizhevski schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Doeltrap. Cubillos met een harde bal richting middenveld. Sapanatar is nu in balbezit. Sapanatar geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Saravakos rent richting de bal. Saravakos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
itzel fc - Real Camba 0:11

82e minuut.
Armero speelt de bal door. Sapanatar rent richting de bal. Sapanatar passt de bal in één keer door. Saravakos rent richting de bal. Saravakos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Alpire de bal. Gismondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chizhevski verovert de bal door een tackle van achteren. Chizhevski schiet op doel. Cubillos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Doeltrap. Cubillos trapt de bal weg. Trafalgar kopt de bal weg. Saravakos heeft problemen om de bal te vangen. Saravakos draait met de bal, schiet en ... Cubillos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Ferrufino bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafalgar geeft een lange en hoge pass. Chizhevski kopt de bal weg. Saravakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravakos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
itzel fc - Real Camba 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: itzel fc 80%, Real Camba 20%.
itzel fc - Real Camba 0:12