Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
19Tecu99 DESTROYER
451 Tactiek zzz
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 50.8
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen goed
zwak Verdedigen solide


3e minuut.
Cervantes heeft problemen om de bal te vangen. Viscarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz geeft een lange en hoge pass. Ribera springt en kopt de bal. Montero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Viscarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
19Tecu99 - DESTROYER 0:1

8e minuut.
Ribera is nu in balbezit. Viscarra is nu in balbezit. Ribera rent richting de bal. Ribera draait met de bal, schiet en ... Montero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
19Tecu99 - DESTROYER 0:2

9e minuut.
Parabá trapt de bal weg van het doel. Díaz kopt de bal weg. Ribera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscarra is nu in balbezit. Viscarra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Díaz zal de hoekschop nemen. Viscarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dominguez krijgt een gele kaart. Viscarra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ribera legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
19Tecu99 - DESTROYER 0:3

13e minuut.
Saucedo geeft een hoge lob. Viscarra is nu in balbezit. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz geeft een hoge lob. Viscarra springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Urquidi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cervantes is nu in balbezit. Cervantes passt de bal met de wreef. Urquidi is nu in balbezit. Urquidi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Klungelig pakt Dominguez de bal. Viscarra is nu in balbezit. Parabá tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Viscarra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ribera komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Montero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Viscarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscarra schiet op doel. Montero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
19Tecu99 - DESTROYER 0:4

30e minuut.
Cuevas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Moreno met de inworp. Ribera heeft problemen om de bal te vangen. Ribera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Viscarra is nu in balbezit. Viscarra passt de bal in één keer door. Ascarrunz speelt de bal door. Viscarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscarra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ascarrunz passt de bal zonder na te denken. Díaz is nu in balbezit. Díaz met een sublieme pass. Ribera rent richting de bal. Ribera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Ribera geeft de bal voor. Viscarra is nu in balbezit. Viscarra passt de bal in één keer door. Ribera rent richting de bal. Ribera haalt uit met een fantastische trap. Montero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Dominguez de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
19Tecu99 - DESTROYER 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 19Tecu99 77%, DESTROYER 23%.
19Tecu99 - DESTROYER 0:5

46e minuut.
Ascarrunz is nu in balbezit. Ascarrunz geeft de bal voor. Viscarra is nu in balbezit. Viscarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
19Tecu99 - DESTROYER 0:6

49e minuut.
Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo geeft een hoge lob. Díaz kopt de bal weg. Viscarra is nu in balbezit. Viscarra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ascarrunz geeft de bal voor. Ribera rent richting de bal. Ribera draait met de bal, schiet en ... Montero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Parabá de bal. Viscarra rent richting de bal. Viscarra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
19Tecu99 - DESTROYER 0:7

70e minuut.
Yugar probeert naar een medespeler te passen. Ribera rent richting de bal. Parabá met een sublieme pass. Viscarra rent richting de bal. Viscarra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ribera geeft een lange en hoge pass. Daar is Barra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viscarra is nu in balbezit. Viscarra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
19Tecu99 - DESTROYER 0:8

78e minuut.
Moreno kopt de bal weg. Ascarrunz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascarrunz geeft de bal voor. Viscarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscarra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Parabá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribera rent richting de bal. Ribera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Saucedo verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz geeft een hoge lob. Viscarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscarra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
19Tecu99 - DESTROYER 0:9

90e minuut.
Díaz is nu in balbezit. Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Díaz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ribera de bal. Ribera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 19Tecu99 77%, DESTROYER 23%.
19Tecu99 - DESTROYER 0:9