Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vaca Diez Deportivo Motoyoé
Normal Tactiek arcade 3
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 39.9
slecht Schieten zeer goed
hopeloos Passen goed
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Rivero kopt de bal weg. Klungelig pakt Ferrufino de bal. Sevrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevrini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaca Diez - Deportivo Motoyoé 0:1

7e minuut.
Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero passt de bal zonder na te denken. Ferrufino is nu in balbezit. Sevrini is nu in balbezit. Sevrini draait met de bal, schiet en ... Enriquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
del Oro onderschept slim de pass. del Oro speelt de bal door. Iturralde speelt de bal door. Rivero is nu in balbezit. Rivero geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaca Diez - Deportivo Motoyoé 0:2

10e minuut.
Rivero met een sublieme pass. Ávila rent richting de bal. Ferrufino onderschept slim de pass. Sevrini rent richting de bal. Sevrini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaca Diez - Deportivo Motoyoé 0:3

15e minuut.
Ferrufino kopt de bal weg. Catari heeft problemen om de bal te vangen. Sevrini is nu in balbezit. Sevrini draait met de bal, schiet en ... Enriquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sevrini is nu in balbezit. Sevrini speelt de bal door. Rivero is nu in balbezit. Rivero draait met de bal, schiet en ... Enriquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Iturralde rent richting de bal. Iturralde passt de bal met de wreef. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevrini verovert de bal door een tackle van achteren. Sevrini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
del Oro onderschept slim de pass. del Oro probeert naar een medespeler te passen. Ferrufino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrufino schiet op doel. Enriquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaca Diez - Deportivo Motoyoé 0:4

27e minuut.
Ávila geeft een hoge lob. Sevrini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Subirana bereikt de bal nog maar net als eerste. del Oro bereikt de bal nog maar net als eerste. del Oro geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
del Oro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salvador. del Oro raakt geblesseerd tijdens het duel. del Oro met een snel genomen vrije trap. Sevrini is nu in balbezit. Ferrufino is nu in balbezit. Ferrufino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Ortega de bal. Ferrufino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrufino passt de bal met de wreef. Sevrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevrini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ortega kopt de bal weg. Iturralde kan de bal niet met de borst controleren. Iturralde geeft een hoge lob. Daar is Sevrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sevrini draait met de bal, schiet en ... Enriquez bokst de bal weg. Cabrerizo is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Rivero kopt de bal weg. Ferrufino heeft problemen om de bal te vangen. Rivero rent richting de bal. Rivero haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaca Diez - Deportivo Motoyoé 0:5

43e minuut.
del Oro speelt de bal door. Ferrufino rent richting de bal. Ferrufino passt de bal in één keer door. Sevrini is nu in balbezit. Sevrini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vaca Diez 80%, Deportivo Motoyoé 20%.
Vaca Diez - Deportivo Motoyoé 0:5

53e minuut.
Daar is del Oro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Oro geeft een lange en hoge pass. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero haalt uit met een fantastische trap. Enriquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaca Diez - Deportivo Motoyoé 0:6

54e minuut.
Ortega rent richting de bal. Ferrufino is nu in balbezit. Ferrufino probeert naar een medespeler te passen. Sevrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevrini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaca Diez - Deportivo Motoyoé 0:7

58e minuut.
Chiqueno passt de bal in één keer door. Tarabillo rent richting de bal. Ferrufino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ferrufino krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Chiqueno heeft problemen om de bal te vangen. Ferrufino is nu in balbezit. Ferrufino passt de bal met de wreef. Sevrini is nu in balbezit. Sevrini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaca Diez - Deportivo Motoyoé 0:8

60e minuut.
Ferrufino rent richting de bal. Rivero rent richting de bal. Rivero passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sevrini de bal. Sevrini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaca Diez - Deportivo Motoyoé 0:9

62e minuut.
Sevrini geeft de bal voor. Klungelig pakt Cabrerizo de bal. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero haalt uit met een fantastische trap. Enriquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaca Diez - Deportivo Motoyoé 0:10

63e minuut.
Chiqueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero onderschept slim de pass. Rivero passt de bal met de wreef. Sevrini is nu in balbezit. Sevrini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaca Diez - Deportivo Motoyoé 0:11

66e minuut.
Ortega probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sevrini kopt de bal weg. Chiqueno heeft problemen om de bal te vangen. Rivero rent richting de bal. Rivero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
del Oro bereikt de bal nog maar net als eerste. del Oro passt de bal in één keer door. Sevrini is nu in balbezit. Sevrini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaca Diez - Deportivo Motoyoé 0:12

72e minuut.
del Oro verovert de bal door een tackle van achteren. del Oro met een sublieme pass. Rivero rent richting de bal. Rivero haalt uit met een fantastische trap. Cabrerizo probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
del Oro speelt de bal door. Rivero is nu in balbezit. Rivero speelt de bal door. Ferrufino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrufino schiet op doel. Enriquez bokst de bal weg.

83e minuut.
Renjel bereikt de bal nog maar net als eerste. Potracki geeft de bal voor. Cabrerizo kan de bal niet met de borst controleren. Rivero is nu in balbezit. Rivero haalt uit met een fantastische trap. Enriquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaca Diez - Deportivo Motoyoé 0:13

84e minuut.
Renjel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iturralde bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturralde geeft de bal voor. Sevrini probeert de bal met de borst te controleren. Sevrini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vaca Diez - Deportivo Motoyoé 0:14

86e minuut.
Chiqueno is nu in balbezit. Ferrufino bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiqueno onderschept slim de pass. del Oro is nu in balbezit. del Oro geeft een hoge lob. Enriquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Klungelig pakt Renjel de bal. Renjel speelt de bal door. Iturralde geeft een lange en hoge pass. Sevrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevrini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. del Oro met de inworp. Iturralde bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturralde geeft een lange en hoge pass. Sevrini maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Ferrufino rent richting de bal. Ávila onderschept slim de pass. Sevrini rent richting de bal. Sevrini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaca Diez - Deportivo Motoyoé 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vaca Diez 82%, Deportivo Motoyoé 18%.
Vaca Diez - Deportivo Motoyoé 0:15