Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niupi Deportivo Quito
Normal Tactiek 442 sdq
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 28.6
average Schieten average
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Lucero geeft een lange en hoge pass. Laurino kopt de bal weg. Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Román haalt uit met een fantastische trap. Díaz Barragán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niupi - Deportivo Quito 0:1

9e minuut.
Zanetti heeft problemen om de bal te vangen. Zanetti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Guachamín de bal. Laurino bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurino geeft een lange en hoge pass. Díaz Barragán bokst de bal weg. Román is nu in balbezit. Román haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niupi - Deportivo Quito 0:2

14e minuut.
Manda kopt de bal weg. Laurino heeft problemen om de bal te vangen. Guachamín is nu in balbezit. Laurino onderschept slim de pass. Laurino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niupi - Deportivo Quito 0:3

17e minuut.
Guachamín speelt de bal door. Vela met een sublieme pass. Plomero speelt de bal door. Quishpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quishpe geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Manda rent richting de bal. Manda geeft een lange en hoge pass. Rodas heeft problemen om de bal te vangen. Román is nu in balbezit. Román draait met de bal, schiet en ... Díaz Barragán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Vela passt de bal met de wreef. Duque heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Cárdenas zijn tegenspeler op de grond. Cárdenas krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Cárdenas onderschept slim de pass. Guachamín begaat een overtreding. Cárdenas raakt geblesseerd tijdens het duel. Cárdenas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Román springt en kopt de bal. Díaz Barragán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niupi - Deportivo Quito 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niupi 39%, Deportivo Quito 61%.
Niupi - Deportivo Quito 0:4

48e minuut.
Rodas is nu in balbezit. Laurino onderschept slim de pass. Laurino probeert naar een medespeler te passen. Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Román haalt uit met een fantastische trap. Díaz Barragán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Román geeft de bal voor. Bruto rent richting de bal. Bruto probeert naar een medespeler te passen. Laurino bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Zanetti rent richting de bal. Zanetti geeft de bal voor. Román probeert de bal aan de voet te houden. Laurino is nu in balbezit. Laurino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niupi - Deportivo Quito 0:5

62e minuut.
Guachamín rent richting de bal. Manda onderschept slim de pass. Manda met een sublieme pass. Laurino rent richting de bal. Laurino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Guachamín is nu in balbezit. Manda verovert de bal door een tackle van achteren. Manda speelt de bal door. Laurino is nu in balbezit. Laurino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Guachamín probeert naar een medespeler te passen. Inguilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas onderschept slim de pass. Laurino bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurino draait met de bal, schiet en ... Díaz Barragán bokst de bal weg. Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Román is nu in balbezit. Román schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niupi - Deportivo Quito 0:6

88e minuut.
Vela rent richting de bal. Guachiculca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vela probeert naar een medespeler te passen. Bertochi is nu in balbezit. Bertochi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Niupi - Deportivo Quito 1:6

90e minuut.
Vela raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cortina komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niupi 65%, Deportivo Quito 35%.
Niupi - Deportivo Quito 1:6