Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YerBateR0s Borussia Dortmund df
Normal Tactiek b
40% Balbezit 60%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 52
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 52.4
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen uitstekend
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Velicu verovert de bal door een tackle van achteren. Velicu geeft een lange en hoge pass. Morillo rent richting de bal. Morillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Klungelig pakt Cardella de bal. Morillo rent richting de bal. Morillo geeft een lange en hoge pass. Rancati rent richting de bal. Rancati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Riascos trapt de bal weg. Farfán kopt de bal weg. Rancati is nu in balbezit. Rancati haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Riascos met een harde bal richting middenveld. Yánez kopt de bal weg. Morillo is nu in balbezit. Morillo draait met de bal, schiet en ... Riascos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
YerBateR0s - Borussia Dortmund df 0:1

7e minuut.
Yánez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yánez geeft een lange en hoge pass. Pilay kopt de bal weg. Morillo rent richting de bal. Morillo haalt uit met een fantastische trap. Riascos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yánez met een snelle inworp. Morillo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Cardella verovert de bal door een tackle van achteren. Cardella passt de bal met de wreef. Yánez speelt de bal door. Morillo rent richting de bal. Morillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Farfán rent richting de bal. Farfán met een sublieme pass. Morillo is nu in balbezit. Morillo draait met de bal, schiet en ... Riascos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YerBateR0s - Borussia Dortmund df 0:2

25e minuut.
Farfán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gasol Gasolina is nu in balbezit. Gasol Gasolina geeft de bal voor. Morillo rent richting de bal. Morillo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Farfán geeft de bal voor. Klungelig pakt Morillo de bal. Cortez is nu in balbezit. Morillo onderschept slim de pass. Morillo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
YerBateR0s - Borussia Dortmund df 0:3

43e minuut.
Morillo rent richting de bal. Morillo passt de bal zonder na te denken. Farfán met een sublieme pass. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Farfán onderschept slim de pass. Farfán met een sublieme pass. Gasol Gasolina geeft een hoge lob. Morillo is nu in balbezit. Morillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Riascos trapt de bal weg van het doel. Yánez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yánez geeft een hoge lob. Morillo is nu in balbezit. Morillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YerBateR0s 83%, Borussia Dortmund df 17%.
YerBateR0s - Borussia Dortmund df 0:3

46e minuut.
Gasol Gasolina probeert naar een medespeler te passen. Yánez rent richting de bal. Yánez passt de bal zonder na te denken. Morillo heeft problemen om de bal te vangen. Morillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Morillo geeft een lange en hoge pass. Farfán kopt de bal weg. Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Morillo is nu in balbezit. Morillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
YerBateR0s - Borussia Dortmund df 0:4

49e minuut.
Strugarek geeft een hoge lob. Morillo rent richting de bal. Morillo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rancati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rancati schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Gasol Gasolina geeft een lange en hoge pass. Daar is Cortez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo schiet op doel. Riascos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YerBateR0s - Borussia Dortmund df 0:5

52e minuut.
Riascos met een harde bal richting middenveld. Yánez kopt de bal weg. Morillo rent richting de bal. Morillo draait met de bal, schiet en ... Riascos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Velicu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yánez rent richting de bal. Yánez passt de bal met de wreef. Morillo heeft problemen om de bal te vangen. Morillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Riascos trapt de bal weg van het doel. Yánez kopt de bal weg. Niuda is nu in balbezit. Morillo verovert de bal door een tackle van achteren. Morillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pilay geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farfán met een snelle inworp. Klungelig pakt Rancati de bal. Rancati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Farfán passt de bal in één keer door. Yánez speelt de bal door. Rancati is nu in balbezit. Rancati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YerBateR0s - Borussia Dortmund df 0:6

65e minuut.
Yánez passt de bal zonder na te denken. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo passt de bal zonder na te denken. Daar is Rancati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rancati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Farfán probeert naar een medespeler te passen. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati passt de bal met de wreef. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Riascos met een harde bal richting middenveld. Farfán is nu in balbezit. Farfán passt de bal in één keer door. Morillo is nu in balbezit. Morillo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Pilay geeft een lange en hoge pass. Strugarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Strugarek geeft een lange en hoge pass. Morillo is nu in balbezit. Morillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Marchese is nu in balbezit. Farfán onderschept slim de pass. Farfán probeert naar een medespeler te passen. Morillo is nu in balbezit. Morillo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

75e minuut.
Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati probeert naar een medespeler te passen. Farfán geeft de bal voor. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo draait met de bal, schiet en ... Riascos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Morillo is nu in balbezit. Morillo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cortez de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Strugarek met de inworp. Farfán is nu in balbezit. Farfán geeft een hoge lob. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YerBateR0s - Borussia Dortmund df 0:7

77e minuut.
Strugarek met de inworp. Klungelig pakt Farfán de bal. Farfán geeft een hoge lob. Daar is Rancati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rancati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YerBateR0s - Borussia Dortmund df 0:8

79e minuut.
Yánez passt de bal met de wreef. Farfán rent richting de bal. Farfán passt de bal zonder na te denken. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Yánez met de inworp. Gasol Gasolina heeft problemen om de bal te vangen. Gasol Gasolina met een sublieme pass. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gasol Gasolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Yánez is nu in balbezit. Yánez geeft de bal voor. Klungelig pakt Morillo de bal. Morillo schiet op doel. Riascos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YerBateR0s - Borussia Dortmund df 0:9

84e minuut.
Yánez met de inworp. Gasol Gasolina geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pilay de bal. Rancati rent richting de bal. Rancati draait met de bal, schiet en ... Riascos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Strugarek kopt de bal weg. Cardella heeft problemen om de bal te vangen. Marchese is nu in balbezit. Rancati is nu in balbezit. Rancati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Riascos trapt de bal weg van het doel. Yánez kopt de bal weg. Rancati rent richting de bal. Rancati haalt uit met een fantastische trap. Riascos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YerBateR0s - Borussia Dortmund df 0:10

90e minuut.
Marquina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marincea geeft een lange en hoge pass. Rancati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rancati haalt uit met een fantastische trap. Riascos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YerBateR0s - Borussia Dortmund df 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YerBateR0s 93%, Borussia Dortmund df 7%.
YerBateR0s - Borussia Dortmund df 0:11