Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Angelito F.C. interpaal
Normal Tactiek tactica C
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.9 gemiddelde waardering 44.1
weak Schieten excellent
weak Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Ampudia met de inworp. Cajape bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirallas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cajape is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Illingworth kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Villacrés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Illingworth rent richting de bal. Illingworth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Angelito F.C. - interpaal 0:1

5e minuut.
Ampudia rent richting de bal. Ampudia passt de bal in één keer door. Illingworth rent richting de bal. Illingworth draait met de bal, schiet en ... Villacrés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelito F.C. - interpaal 0:2

6e minuut.
Naranjo kan de bal niet met de borst controleren. Cajape rent richting de bal. Ampudia speelt de bal door. Illingworth rent richting de bal. Illingworth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelito F.C. - interpaal 0:3

7e minuut.
Daar is Abreu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abreu speelt de bal door. Molina heeft problemen om de bal te vangen. Cajape verovert de bal door een tackle van achteren. Cajape draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Daar is Pachay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachay probeert naar een medespeler te passen. Cajape is nu in balbezit. Illingworth is nu in balbezit. Illingworth schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelito F.C. - interpaal 0:4

18e minuut.
Mirallas probeert de bal aan de voet te houden. Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cajape begaat een overtreding. Cajape krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Bustamante passt de bal in één keer door. Mirallas is nu in balbezit. Mirallas geeft een lange en hoge pass. Cajape rent richting de bal. Cajape haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ampudia geeft een lange en hoge pass. Villacrés probeert naar een medespeler te passen. Ampudia geeft de bal voor. Cajape kan de bal niet met de borst controleren. Cajape haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Lino passt de bal zonder na te denken. Mirallas is nu in balbezit. Cajape onderschept slim de pass. Cajape draait met de bal, schiet en ... Villacrés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelito F.C. - interpaal 0:5

33e minuut.
Ampudia met een snelle inworp. Illingworth rent richting de bal. Illingworth passt de bal met de wreef. Cajape bereikt de bal nog maar net als eerste. Cajape draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelito F.C. - interpaal 0:6

35e minuut.
Ampudia met een sublieme pass. Cajape rent richting de bal. Cajape haalt uit met een fantastische trap. Mirallas probeert de bal aan de voet te houden. Villacrés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelito F.C. - interpaal 0:7

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ampudia geeft een hoge lob. Cajape bereikt de bal nog maar net als eerste. Cajape draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Angelito F.C. - interpaal 0:8

40e minuut.
Cajape onderschept slim de pass. Cajape geeft de bal voor. Mirallas probeert de bal met de borst te controleren. Illingworth is nu in balbezit. Illingworth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Angelito F.C. - interpaal 0:9

44e minuut.
Ampudia passt de bal met de wreef. Ramos is nu in balbezit. Ramos geeft een lange en hoge pass. Illingworth rent richting de bal. Illingworth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ampudia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampudia passt de bal met de wreef. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos geeft een lange en hoge pass. Cajape krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelito F.C. - interpaal 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angelito F.C. 76%, interpaal 24%.
Angelito F.C. - interpaal 0:10

51e minuut.
Klungelig pakt Yandún de bal. Yandún geeft de bal voor. Ramos rent richting de bal. Ramos geeft een lange en hoge pass. Cajape krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Ampudia kan de bal niet met de borst controleren. Ampudia geeft een hoge lob. Mirallas kopt de bal weg. Illingworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Illingworth haalt uit met een fantastische trap. Villacrés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelito F.C. - interpaal 0:11

56e minuut.
Bustamante onderschept slim de pass. Lino rent richting de bal. Lino probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cajape de bal. Cajape draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Lino kopt de bal weg. Cajape rent richting de bal. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cajape onderschept slim de pass. Cajape draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Confuerza geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ampudia met een snelle inworp. Illingworth rent richting de bal. Illingworth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Confuerza geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ampudia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Illingworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Illingworth draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ampudia met een snelle inworp. Lino is nu in balbezit. Lino geeft de bal voor. Illingworth springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Villacrés trapt de bal weg van het doel. Lino kopt de bal weg. Illingworth kan de bal niet met de borst controleren. Illingworth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelito F.C. - interpaal 0:12

88e minuut.
Cajape is nu in balbezit. Cajape passt de bal zonder na te denken. Ampudia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampudia haalt uit met een fantastische trap. Villacrés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelito F.C. - interpaal 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angelito F.C. 75%, interpaal 25%.
Angelito F.C. - interpaal 0:13