Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GALÁCTICOS. F. C. LEGACY F.C
Attack Tactiek LA XAVINETA
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.2 gemiddelde waardering 43
weak Schieten solid
poor Passen good
weak Verdedigen average


3e minuut.
Daar is Orta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orta speelt de bal door. Rago bereikt de bal nog maar net als eerste. Rago schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Métais speelt de bal door. Orta bereikt de bal nog maar net als eerste. Orta probeert naar een medespeler te passen. Rago rent richting de bal. Rago draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bica kopt de bal weg. Trajano heeft problemen om de bal te vangen. Trajano geeft een hoge lob. Daar is Casco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GALÁCTICOS. F. C. - LEGACY F.C 0:1

16e minuut.
Maji rent richting de bal. Maji geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Espinoza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Breahna geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Doeltrap. Métais met een harde bal richting middenveld. Trujillo kopt de bal weg. Rago is nu in balbezit. Rago schiet op doel. Métais kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Breahna is nu in balbezit. Breahna passt de bal zonder na te denken. Casco is nu in balbezit. Rago rent richting de bal. Rago haalt uit met een fantastische trap. Paal!

32e minuut.
Casco passt de bal met de wreef. Rago is nu in balbezit. Rago probeert de bal met de borst te controleren. Rago haalt uit met een fantastische trap. Métais werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GALÁCTICOS. F. C. - LEGACY F.C 0:2

34e minuut.
Rago is nu in balbezit. Rago heeft problemen om de bal te vangen. Rago probeert naar een medespeler te passen. Casco rent richting de bal. Casco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bica controleert de bal met de borst. Breahna probeert naar een medespeler te passen. Rago is nu in balbezit. Rago haalt uit met een fantastische trap. Métais maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Métais trapt de bal weg van het doel. Breahna kopt de bal weg. Maji heeft problemen om de bal te vangen. Casco rent richting de bal. Casco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GALÁCTICOS. F. C. 86%, LEGACY F.C 14%.
GALÁCTICOS. F. C. - LEGACY F.C 0:2

47e minuut.
Rubinstein probeert naar een medespeler te passen. Daar is Casco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rago bereikt de bal nog maar net als eerste. Rago haalt uit met een fantastische trap. Métais probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GALÁCTICOS. F. C. - LEGACY F.C 0:3

52e minuut.
Breahna kopt de bal weg. Orta bereikt de bal nog maar net als eerste. Orta passt de bal zonder na te denken. Rago bereikt de bal nog maar net als eerste. Rago schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Métais trapt de bal weg. Breahna kopt de bal weg. Rago bereikt de bal nog maar net als eerste. Rago schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Espinoza geeft een lange en hoge pass. Rago rent richting de bal. Rago speelt de bal door. Casco rent richting de bal. Casco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Espinoza speelt de bal door. Rago bereikt de bal nog maar net als eerste. Rago probeert naar een medespeler te passen. Daar is Casco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orta met een snelle inworp. Klungelig pakt Trujillo de bal. Trujillo passt de bal in één keer door. Espinoza geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Orta is nu in balbezit. Orta speelt de bal door. Rago bereikt de bal nog maar net als eerste. Rago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GALÁCTICOS. F. C. - LEGACY F.C 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GALÁCTICOS. F. C. 83%, LEGACY F.C 17%.
GALÁCTICOS. F. C. - LEGACY F.C 0:4