Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TNB Cats Brave Eagles
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Nazri Affendi geeft een lange en hoge pass. bin Khalil bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Khalil speelt de bal door. bin Che Lah rent richting de bal. bin Che Lah haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kahar is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Nazri Affendi kopt de bal weg. bin Mamat rent richting de bal. bin Japperil schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. bin Japperil krijgt een gele kaart.

12e minuut.
bin Saiban bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Che Lah onderschept slim de pass. bin Khalil bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Khalil draait met de bal, schiet en ... bin Wahab probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TNB Cats - Brave Eagles 1:0

16e minuut.
bin Abd Rani met een snelle inworp. bin Mahayudin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mahayudin probeert naar een medespeler te passen. bin Saiban geeft een lange en hoge pass. bin Mustapa krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mohd Radzi is nu in balbezit. bin Mahayudin verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mahayudin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt bin Mustapa de bal. bin Mustapa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, bin Mahayudin zal de hoekschop nemen. De bal rolt over de achterlijn. Ismail trapt de bal weg. bin Khalil rent richting de bal. bin Khalil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mohd Radzi rent richting de bal. bin Mahayudin is nu in balbezit. bin Mamat begaat een overtreding. bin Mamat krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TNB Cats 51%, Brave Eagles 49%.
TNB Cats - Brave Eagles 1:0

47e minuut.
Kahar rent richting de bal. bin Aris onderschept slim de pass. bin Aris passt de bal met de wreef. bin Khalil rent richting de bal. bin Khalil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Na een snelle pass probeert bin Mamat de bal onder controle te krijgen. bin Mamat geeft de bal voor. Daar is bin Bidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Khalil rent richting de bal. bin Khalil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Hassan is nu in balbezit. bin Wan Abdullah begaat een overtreding. Hassan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hassan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt bin Bidi de bal. bin Khalil rent richting de bal. bin Khalil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tengku Adam neemt de hoekschop. Klungelig pakt Kahar de bal. Ahmad Sabri rent richting de bal. Ahmad Sabri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Hassan verovert de bal door een tackle van achteren. Hassan passt de bal met de wreef. Daar is Ahmad Sabri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahmad Sabri met een sublieme pass. bin Khalil bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Wahab bokst de bal weg. bin Khalil rent richting de bal. bin Khalil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TNB Cats - Brave Eagles 2:0

65e minuut.
bin Mamat is nu in balbezit. bin Mamat geeft de bal voor. bin Khalil bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Khalil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
bin Aris bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Aris probeert naar een medespeler te passen. bin Wan Abdullah rent richting de bal. bin Wan Abdullah draait met de bal, schiet en ... bin Hassano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TNB Cats - Brave Eagles 2:1

79e minuut.
bin Aris speelt de bal door. bin Saiban geeft een hoge lob. bin Abdul Manap rent richting de bal. bin Mustapa verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mustapa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Nazri Affendi kopt de bal weg. bin Abd Rani probeert de bal aan de voet te houden. bin Che Lah rent richting de bal. bin Che Lah draait met de bal, schiet en ... bin Bidi probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
bin Mamat is nu in balbezit. bin Mamat met een sublieme pass. bin Khalil rent richting de bal. bin Che Lah is nu in balbezit. bin Che Lah schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TNB Cats 44%, Brave Eagles 56%.
TNB Cats - Brave Eagles 2:1