Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warlike Meerkats diaMANhardUTDfan
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 26.5
unsatisfactory Schieten average
poor Passen average
hopeless Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
bin Jamlus heeft problemen om de bal te vangen. bin Abdul Ghani geeft een hoge lob. Mat Aris geeft een lange en hoge pass. bin Jamlus is nu in balbezit. bin Jamlus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Inworp. bin Mahadzir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saad speelt de bal door. Nizam Bakar rent richting de bal. Nizam Bakar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
bin Mahadzir is nu in balbezit. bin Mahadzir passt de bal met de wreef. bin Hassan probeert naar een medespeler te passen. bin Johar is nu in balbezit. bin Johar geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
bin Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Saad verovert de bal door een tackle van achteren. Saad speelt de bal door. Nizam Bakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizam Bakar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warlike Meerkats - diaMANhardUTDfan 0:1

44e minuut.
bin Abdul Ghani geeft de bal voor. Klungelig pakt Karim de bal. Mat Aris is nu in balbezit. Mat Aris haalt uit met een fantastische trap. Jasri Salleh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Mohamed Rumi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Warlike Meerkats - diaMANhardUTDfan 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warlike Meerkats 64%, diaMANhardUTDfan 36%.
Warlike Meerkats - diaMANhardUTDfan 0:2

46e minuut.
Nizam Bakar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jamlus verovert de bal door een tackle van achteren. bin Jamlus passt de bal met de wreef. bin Nordin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Nordin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Mat Aris verovert de bal door een tackle van achteren. Saad probeert naar een medespeler te passen. Nizam Bakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizam Bakar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jasri Salleh de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Daar is bin Mahamad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Abdul Ghani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Ghani geeft de bal voor. Saad is nu in balbezit. Saad geeft een lange en hoge pass. bin Mohamed Rumi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Jasri Salleh onderschept slim de pass. Saad rent richting de bal. Saad speelt de bal door. Mat Aris heeft problemen om de bal te vangen. Mat Aris schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. bin Mohamed Rumi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warlike Meerkats - diaMANhardUTDfan 0:3

76e minuut.
bin Sanusi rent richting de bal. bin Johar verovert de bal door een tackle van achteren. bin Johar passt de bal in één keer door. Mat Aris is nu in balbezit. Mat Aris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warlike Meerkats - diaMANhardUTDfan 0:4

81e minuut.
Saad heeft problemen om de bal te vangen. bin Abdul Ghani is nu in balbezit. bin Abdul Ghani geeft een lange en hoge pass. Mat Aris bereikt de bal nog maar net als eerste. Mat Aris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warlike Meerkats - diaMANhardUTDfan 0:5

89e minuut.
bin Sanusi verovert de bal door een tackle van achteren. bin Sanusi passt de bal met de wreef. Saad speelt de bal door. Mat Aris heeft problemen om de bal te vangen. Mat Aris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warlike Meerkats 58%, diaMANhardUTDfan 42%.
Warlike Meerkats - diaMANhardUTDfan 0:5