Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BOZRAPARA AttackEnemy
Normal Tactiek my-442
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
bin Tuan Shaari passt de bal in één keer door. Rahmat heeft problemen om de bal te vangen. Rahmat passt de bal zonder na te denken. Ahmad Sabri is nu in balbezit. Ahmad Sabri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BOZRAPARA - AttackEnemy 1:0

4e minuut.
bin Fadzim bereikt de bal nog maar net als eerste. Basałaj onderschept slim de pass. Basałaj probeert naar een medespeler te passen. Jamaluddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamaluddin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Rahman rent richting de bal. Rahman met een sublieme pass. Basałaj heeft problemen om de bal te vangen. Basałaj draait met de bal, schiet en ... Wan Nor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BOZRAPARA - AttackEnemy 1:1

17e minuut.
Zainizam met een sublieme pass. bin Fadzim bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zainizam. Zainizam krijgt een gele kaart.

24e minuut.
bin Sheikh Abu Bakar geeft de bal voor. Safee Sali is nu in balbezit. Ahmad Sabri verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Ahmad Sabri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahmad Sabri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
bin Sulog met een sublieme pass. bin Soh rent richting de bal. bin Soh speelt de bal door. Basałaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Basałaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Azali met een snelle inworp. bin Fadzim rent richting de bal. bin Fadzim geeft de bal voor. Ahmad Sabri springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BOZRAPARA - AttackEnemy 2:1

41e minuut.
Rahmat speelt de bal door. bin Husin is nu in balbezit. bin Husin passt de bal zonder na te denken. Ahmad Sabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Sabri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BOZRAPARA 47%, AttackEnemy 53%.
FC BOZRAPARA - AttackEnemy 2:1

62e minuut.
bin Husin bereikt de bal nog maar net als eerste. Omar onderschept slim de pass. Omar geeft de bal voor. Basałaj rent richting de bal. Basałaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
bin Fadzim rent richting de bal. bin Soh verovert de bal door een tackle van achteren. bin Soh passt de bal met de wreef. Basałaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Basałaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
bin Sulog is nu in balbezit. bin Sulog geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wan Nor de bal. Jamaluddin is nu in balbezit. Jamaluddin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BOZRAPARA 57%, AttackEnemy 43%.
FC BOZRAPARA - AttackEnemy 2:1