Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Great Koalas Master Roshi Team
Normal Tactiek krilans
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
18.5 gemiddelde waardering 34.8
poor Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen average


1e minuut.
Ating is nu in balbezit. Ating geeft de bal voor. Horoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Horoz haalt uit met een fantastische trap. bin Ideris probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt bin Che Omar de bal. Luna rent richting de bal. Horoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Horoz schiet op doel. bin Ideris werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Koalas - Master Roshi Team 0:1

12e minuut.
Mohd Radzi onderschept slim de pass. Erzbaron onderschept slim de pass. Erzbaron geeft een hoge lob. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Daar is Berger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Haji Hassan geeft een hoge lob. bin Hashima kopt de bal weg. Erzbaron bereikt de bal nog maar net als eerste. Horoz geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Koalas - Master Roshi Team 0:2

20e minuut.
Mohd Radzi rent richting de bal. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger probeert naar een medespeler te passen. Horoz rent richting de bal. Horoz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. bin Ideris probeert naar een medespeler te passen. Daar is Runavičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Runavičius geeft de bal voor. Luna maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Belinho geeft een lange en hoge pass. Ating rent richting de bal. Abu Bakar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abu Bakar krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Ating is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ating zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Horoz heeft problemen om de bal te vangen. Horoz geeft een hoge lob. Luna is nu in balbezit. Luna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Belinho geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Hashima met de inworp. Nizam Husin is nu in balbezit. Nizam Husin geeft de bal voor. Hornos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Koalas 67%, Master Roshi Team 33%.
Great Koalas - Master Roshi Team 0:2

53e minuut.
Klungelig pakt Haji Salleh de bal. Mohd Radzi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haji Salleh. Haji Salleh krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Berger speelt de bal door. Horoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Horoz passt de bal met de wreef. Luna is nu in balbezit. Luna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
bin Che Omar verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Berger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berger passt de bal in één keer door. Luna rent richting de bal. Luna draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Erzbaron geeft de bal voor. Horoz kopt de bal weg. bin Haji Hassan heeft problemen om de bal te vangen. Luna is nu in balbezit. Luna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Great Koalas - Master Roshi Team 0:3

74e minuut.
Erzbaron passt de bal zonder na te denken. Berger is nu in balbezit. Berger passt de bal in één keer door. Luna rent richting de bal. Luna haalt uit met een fantastische trap. bin Ideris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
bin Halim geeft de bal voor. Codrescu geeft een hoge lob. bin Che Omar heeft problemen om de bal te vangen. Horoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Horoz haalt uit met een fantastische trap. bin Ideris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt bin Che Omar de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Koalas - Master Roshi Team 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Koalas 67%, Master Roshi Team 33%.
Great Koalas - Master Roshi Team 0:4