Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sharp KangarooS FC QiUL
Normal Tactiek Attack
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 38.6
weak Schieten good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
bin Hamzan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Yakub heeft problemen om de bal te vangen. Maurice met een sublieme pass. Edwards heeft problemen om de bal te vangen. Edwards schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp KangarooS - FC QiUL 0:1

8e minuut.
Maurice is nu in balbezit. Maurice geeft een hoge lob. Poch kopt de bal weg. Almansa geeft een hoge lob. Edwards krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp KangarooS - FC QiUL 0:2

11e minuut.
Iorga geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert bin Yakub de bal onder controle te krijgen. Edwards rent richting de bal. Edwards schiet op doel. Azri Bujang probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
bin Haniff is nu in balbezit. Maurice onderschept slim de pass. Maurice passt de bal met de wreef. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp KangarooS - FC QiUL 0:3

14e minuut.
Iorga onderschept slim de pass. Almansa geeft de bal voor. Edwards heeft problemen om de bal te vangen. Edwards haalt uit met een fantastische trap. Azri Bujang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp KangarooS - FC QiUL 0:4

17e minuut.
Maurice probeert naar een medespeler te passen. Poch bereikt de bal nog maar net als eerste. Poch passt de bal in één keer door. Edwards is nu in balbezit. Edwards draait met de bal, schiet en ... Azri Bujang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp KangarooS - FC QiUL 0:5

19e minuut.
Maurice bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurice passt de bal met de wreef. bin Salam bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards verovert de bal door een tackle van achteren. Edwards schiet op doel. Azri Bujang bokst de bal weg.

21e minuut.
Iorga rent richting de bal. Iorga geeft de bal voor. Muti is nu in balbezit. Edwards rent richting de bal. Edwards haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
bin Hamzan geeft een hoge lob. Mohd Noor is nu in balbezit. Mohd Noor geeft de bal voor. Edwards is nu in balbezit. Edwards geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp KangarooS 88%, FC QiUL 12%.
Sharp KangarooS - FC QiUL 0:5

46e minuut.
Poch kopt de bal weg. Klungelig pakt Almansa de bal. Almansa speelt de bal door. Edwards is nu in balbezit. Edwards haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Almansa met een snelle inworp. Poch bereikt de bal nog maar net als eerste. Poch geeft de bal voor. Muti bereikt de bal nog maar net als eerste. Muti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp KangarooS - FC QiUL 0:6

55e minuut.
bin Yakub rent richting de bal. Maurice onderschept slim de pass. Maurice speelt de bal door. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp KangarooS - FC QiUL 0:7

61e minuut.
Na een snelle pass probeert bin Haniff de bal onder controle te krijgen. bin Salam rent richting de bal. Maurice onderschept slim de pass. Edwards rent richting de bal. Edwards haalt uit met een fantastische trap. Azri Bujang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Edwards rent richting de bal. Edwards speelt de bal door. Poch bereikt de bal nog maar net als eerste. Poch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Maurice verovert de bal door een tackle van achteren. Maurice passt de bal met de wreef. Poch is nu in balbezit. Poch draait met de bal, schiet en ... Azri Bujang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp KangarooS - FC QiUL 0:8

80e minuut.
Iorga passt de bal met de wreef. Maurice met een sublieme pass. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards haalt uit met een fantastische trap. Azri Bujang werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Almansa de bal. bin Hamzan rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Azri Bujang trapt de bal weg van het doel. Maurice is nu in balbezit. Maurice passt de bal met de wreef. Edwards is nu in balbezit. Edwards schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Muti met een sublieme pass. Maurice bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurice passt de bal in één keer door. Poch is nu in balbezit. Poch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp KangarooS - FC QiUL 0:9

90e minuut.
Iorga met een sublieme pass. Almansa heeft problemen om de bal te vangen. Almansa geeft de bal voor. Edwards rent richting de bal. Edwards haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Azri Bujang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp KangarooS 72%, FC QiUL 28%.
Sharp KangarooS - FC QiUL 0:9