Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shameless Saints Abah Sayang Melaka
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 36.9
unsatisfactory Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Sahari rent richting de bal. bin Mohd Zainu verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohd Zainu passt de bal met de wreef. Bir rent richting de bal. Bir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Awang probeert naar een medespeler te passen. Priskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Priskas passt de bal in één keer door. Bir is nu in balbezit. Bir draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameless Saints - Abah Sayang Melaka 0:1

12e minuut.
Bir verovert de bal door een tackle van achteren. Bir geeft een hoge lob. Daar is bin Jampaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
bin Mohd Zainu met een sublieme pass. Daar is Priskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Priskas speelt de bal door. Pałkus rent richting de bal. Pałkus schiet op doel. bin Kamaludin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Pałkus is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Anliker geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pałkus springt en kopt de bal. bin Kamaludin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameless Saints - Abah Sayang Melaka 0:2

22e minuut.
Mat Rose is nu in balbezit. Bir onderschept slim de pass. Bir passt de bal met de wreef. Pałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gruia geeft een lange en hoge pass. Priskas met een sublieme pass. Pałkus rent richting de bal. Pałkus schiet op doel. bin Kamaludin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameless Saints - Abah Sayang Melaka 0:3

30e minuut.
Sahari met een sublieme pass. Pałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ahmad Mokshinon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkus verovert de bal door een tackle van achteren. Pałkus draait met de bal, schiet en ... bin Kamaludin bokst de bal weg.

36e minuut.
bin Mohd Zainu geeft de bal voor. Pałkus rent richting de bal. bin Ahmad Mokshinon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pałkus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pałkus zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
bin Mohd Zainu onderschept slim de pass. Bir bereikt de bal nog maar net als eerste. Bir met een sublieme pass. Pałkus is nu in balbezit. Pałkus haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. bin Kamaludin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Priskas passt de bal met de wreef. Bir bereikt de bal nog maar net als eerste. Bir met een sublieme pass. Pałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameless Saints 78%, Abah Sayang Melaka 22%.
Shameless Saints - Abah Sayang Melaka 0:3

48e minuut.
Giefert speelt de bal door. bin Mohd Zainu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałkus is nu in balbezit. Pałkus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
bin Razuwan rent richting de bal. bin Razuwan geeft een hoge lob. Priskas geeft een hoge lob. Pałkus is nu in balbezit. Pałkus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bir rent richting de bal. Bir haalt uit met een fantastische trap. bin Kamaludin bokst de bal weg.

57e minuut.
bin Ahmad Mokshinon met een sublieme pass. Sahari is nu in balbezit. bin Mohd Zainu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Mohd Zainu krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Daar is Zainal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bir verovert de bal door een tackle van achteren. Abu Bakar speelt de bal door. Anliker is nu in balbezit. Anliker geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Abu Bakar trapt de bal weg. Gregor kopt de bal weg. Pałkus probeert de bal met de borst te controleren. Bir is nu in balbezit. Bir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Anliker geeft een lange en hoge pass. Daar is Abu Bakar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Priskas is nu in balbezit. Priskas schiet op doel. bin Kamaludin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameless Saints - Abah Sayang Melaka 0:4

83e minuut.
Gregor rent richting de bal. Gregor speelt de bal door. Bir is nu in balbezit. Bir haalt uit met een fantastische trap. bin Kamaludin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameless Saints - Abah Sayang Melaka 0:5

86e minuut.
Bir rent richting de bal. Pałkus rent richting de bal. Bir bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkus is nu in balbezit. Pałkus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameless Saints 77%, Abah Sayang Melaka 23%.
Shameless Saints - Abah Sayang Melaka 0:5