Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TNB Warriors King Eagle FC
Normal Tactiek 9 July 532
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 39.8
average Schieten very good
unsatisfactory Passen very good
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Lewkowicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Massimini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amant rent richting de bal. Amant passt de bal zonder na te denken. Loud geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Sahabudin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Loud geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Massimini is nu in balbezit. Massimini geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Atanasio rent richting de bal. Atanasio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Massimini springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Massimini geeft een hoge lob. bin Jamal Mohd heeft problemen om de bal te vangen. Lewkowicz probeert naar een medespeler te passen. Amant geeft een lange en hoge pass. Atanasio maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
bin Abdul Manap passt de bal zonder na te denken. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat met een sublieme pass. Atanasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Massimini probeert naar een medespeler te passen. Amant rent richting de bal. Amant passt de bal in één keer door. Atanasio rent richting de bal. Atanasio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Massimini onderschept slim de pass. Massimini speelt de bal door. Atanasio rent richting de bal. Atanasio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TNB Warriors - King Eagle FC 0:1

19e minuut.
Atanasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasio passt de bal zonder na te denken. Daar is Massimini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massimini draait met de bal, schiet en ... Sahabudin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Atanasio rent richting de bal. Atanasio haalt uit met een fantastische trap. Sahabudin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Massimini rent richting de bal. Mat Aris onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
TNB Warriors - King Eagle FC 0:2

26e minuut.
Scarlat met een sublieme pass. Aranha met een sublieme pass. bin Katmon is nu in balbezit. Atanasio onderschept slim de pass. Atanasio schiet op doel. Sahabudin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Loud speelt de bal door. Amant rent richting de bal. Amant passt de bal in één keer door. Atanasio heeft problemen om de bal te vangen. Atanasio passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Massimini bereikt de bal nog maar net als eerste. Massimini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TNB Warriors - King Eagle FC 0:3

30e minuut.
Mohd Nor geeft een hoge lob. Massimini is nu in balbezit. Mat Aris onderschept slim de pass. Atanasio is nu in balbezit. Atanasio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
bin Abdul Manap passt de bal in één keer door. Scarlat is nu in balbezit. Lewkowicz rent richting de bal. Lewkowicz geeft de bal voor. Massimini springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Amant speelt de bal door. Mat Aris rent richting de bal. Mat Aris geeft de bal voor. Massimini rent richting de bal. Massimini haalt uit met een fantastische trap. Sahabudin bokst de bal weg. Massimini rent richting de bal. Massimini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TNB Warriors - King Eagle FC 0:4

34e minuut.
bin Jamal Mohd speelt de bal door. bin Katmon speelt de bal door. bin Darus heeft problemen om de bal te vangen. Massimini is nu in balbezit. Massimini haalt uit met een fantastische trap. Sahabudin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Amant geeft een hoge lob. Mat Aris heeft problemen om de bal te vangen. Atanasio is nu in balbezit. Atanasio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TNB Warriors - King Eagle FC 0:5

40e minuut.
Lewkowicz onderschept slim de pass. Lewkowicz probeert naar een medespeler te passen. Atanasio speelt de bal door. Massimini heeft problemen om de bal te vangen. Massimini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sahabudin met een sublieme pass. Atanasio rent richting de bal. bin Jamal Mohd begaat een overtreding. bin Jamal Mohd krijgt een gele kaart. Atanasio raakt geblesseerd tijdens het duel. Scarlat met een snel genomen vrije trap. Massimini heeft problemen om de bal te vangen. Massimini draait met de bal, schiet en ... Sahabudin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
bin Mohd Hanifa met een sublieme pass. Klungelig pakt Aranha de bal. Amant is nu in balbezit. Atanasio is nu in balbezit. Atanasio draait met de bal, schiet en ... Sahabudin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Aranha heeft problemen om de bal te vangen. Aranha met een sublieme pass. Massimini is nu in balbezit. Massimini haalt uit met een fantastische trap. Mat Aris probeert de bal aan de voet te houden. Sahabudin bokst de bal weg.

45e minuut.
Massimini schiet op doel. Klungelig pakt Amant de bal. Napiah rent richting de bal. Aranha verovert de bal door een tackle van achteren. Aranha geeft een lange en hoge pass. Sahabudin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TNB Warriors 83%, King Eagle FC 17%.
TNB Warriors - King Eagle FC 0:5

52e minuut.
bin Darus rent richting de bal. Massimini verovert de bal door een tackle van achteren. Massimini passt de bal zonder na te denken. Atanasio rent richting de bal. Atanasio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TNB Warriors - King Eagle FC 0:6

61e minuut.
Lewkowicz kopt de bal weg. Daar is bin Katmon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atanasio rent richting de bal. Atanasio draait met de bal, schiet en ... Sahabudin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TNB Warriors - King Eagle FC 0:7

63e minuut.
Atanasio passt de bal in één keer door. Aranha met een sublieme pass. Massimini is nu in balbezit. Massimini haalt uit met een fantastische trap. Mat Aris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Mat Aris trapt de bal weg van het doel. Aranha kopt de bal weg. Massimini is nu in balbezit. Massimini geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Amant de bal. Amant passt de bal zonder na te denken. Massimini is nu in balbezit. Massimini haalt uit met een fantastische trap. Sahabudin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TNB Warriors - King Eagle FC 0:8

90e minuut.
bin Mohd Hanifa rent richting de bal. Amant verovert de bal door een tackle van achteren. Amant probeert naar een medespeler te passen. Massimini is nu in balbezit. Massimini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TNB Warriors 69%, King Eagle FC 31%.
TNB Warriors - King Eagle FC 0:8