Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TNB Cockatoos CrypticHunter@GiveUp
Normal Tactiek Cryptic3
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.8 gemiddelde waardering 43.6
poor Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


9e minuut.
da Silva Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Millalonco bereikt de bal nog maar net als eerste. Millalonco met een sublieme pass. Chitic rent richting de bal. Chitic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Chitic is nu in balbezit. Chitic passt de bal zonder na te denken. da Silva Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Barros draait met de bal, schiet en ... Helmi Manan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
bin Selamat speelt de bal door. da Silva Barros rent richting de bal. da Silva Barros met een sublieme pass. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TNB Cockatoos - CrypticHunter@GiveUp 0:1

20e minuut.
Chitic passt de bal met de wreef. Brecska met een sublieme pass. Klungelig pakt da Silva Barros de bal. da Silva Barros draait met de bal, schiet en ... bin Jamaluddin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TNB Cockatoos - CrypticHunter@GiveUp 0:2

26e minuut.
bin Azizi heeft problemen om de bal te vangen. da Silva Barros rent richting de bal. da Silva Barros passt de bal met de wreef. Millalonco is nu in balbezit. Millalonco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TNB Cockatoos - CrypticHunter@GiveUp 0:3

27e minuut.
bin Razuwan speelt de bal door. Daar is bin Ahman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Silva Barros onderschept slim de pass. da Silva Barros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Millalonco passt de bal zonder na te denken. Brecska rent richting de bal. Brecska geeft de bal voor. da Silva Barros heeft problemen om de bal te vangen. Chitic rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TNB Cockatoos - CrypticHunter@GiveUp 0:4

29e minuut.
bin Razuwan probeert naar een medespeler te passen. bin Azizi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Azizi geeft een hoge lob. da Silva Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Barros passt de bal met de wreef. bin Jamaluddin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Samuel kopt de bal weg. bin Burhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Millalonco verovert de bal door een tackle van achteren. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
da Silva Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Barros passt de bal in één keer door. Samuel rent richting de bal. Chitic verovert de bal door een tackle van achteren. Chitic schiet op doel. bin Jamaluddin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TNB Cockatoos - CrypticHunter@GiveUp 0:5

36e minuut.
bin Ahman bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Barros onderschept slim de pass. Millalonco speelt de bal door. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TNB Cockatoos - CrypticHunter@GiveUp 0:6

43e minuut.
bin Razuwan kopt de bal weg. Klungelig pakt bin Salleh de bal. da Silva Barros probeert naar een medespeler te passen. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TNB Cockatoos 65%, CrypticHunter@GiveUp 35%.
TNB Cockatoos - CrypticHunter@GiveUp 0:6

46e minuut.
Hisham Ibrahim komt het veld opgelopen. bin Che Ahmad komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Klungelig pakt da Silva Barros de bal. da Silva Barros geeft de bal voor. Klungelig pakt Samuel de bal. Chitic is nu in balbezit. Chitic haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. bin Jamaluddin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hisham Ibrahim met een snelle inworp. Brecska rent richting de bal. Brecska geeft een lange en hoge pass. da Silva Barros springt en kopt de bal. Paal!

65e minuut.
bin Che Lah passt de bal zonder na te denken. Hisham Ibrahim rent richting de bal. Hisham Ibrahim geeft een hoge lob. Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel. bin Jamaluddin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TNB Cockatoos - CrypticHunter@GiveUp 0:7

67e minuut.
Millalonco rent richting de bal. Millalonco probeert naar een medespeler te passen. da Silva Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TNB Cockatoos - CrypticHunter@GiveUp 0:8

74e minuut.
Salleh rent richting de bal. Millalonco met een sublieme pass. Brecska rent richting de bal. Brecska geeft de bal voor. da Silva Barros maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! bin Jamaluddin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
bin Che Ahmad onderschept slim de pass. bin Che Ahmad probeert naar een medespeler te passen. da Silva Barros is nu in balbezit. da Silva Barros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TNB Cockatoos - CrypticHunter@GiveUp 0:9

77e minuut.
bin Che Lah met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brecska met een snelle inworp. bin Che Ahmad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Che Ahmad geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
da Silva Barros passt de bal met de wreef. Millalonco probeert naar een medespeler te passen. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TNB Cockatoos - CrypticHunter@GiveUp 0:10

87e minuut.
bin Razuwan speelt de bal door. bin Ahman bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Barros onderschept slim de pass. da Silva Barros schiet op doel. bin Jamaluddin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TNB Cockatoos 72%, CrypticHunter@GiveUp 28%.
TNB Cockatoos - CrypticHunter@GiveUp 0:10