Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CR7 Manager Legacy Relantak FC
Normal Tactiek gasolin
37% Balbezit 63%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 46
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


9e minuut.
Atistirma controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ahmad Arsidi. Atistirma raakt geblesseerd tijdens het duel. Weilian zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Xingzhong rent richting de bal. Xingzhong haalt uit met een fantastische trap. Paal!

11e minuut.
Tritone heeft problemen om de bal te vangen. Atistirma bereikt de bal nog maar net als eerste. Atistirma probeert naar een medespeler te passen. Iturgoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturgoyen geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tengku Adam speelt de bal door. Atistirma kopt de bal weg. Iturgoyen heeft problemen om de bal te vangen. Iturgoyen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CR7 Manager Legacy - Relantak FC 0:1

15e minuut.
Iturgoyen speelt de bal door. Tritone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tritone passt de bal met de wreef. Xingzhong rent richting de bal. Xingzhong draait met de bal, schiet en ... Paal!

16e minuut.
Weilian geeft de bal voor. Daar is bin Bashri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iturgoyen rent richting de bal. Iturgoyen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CR7 Manager Legacy - Relantak FC 0:2

16e minuut.
Tritone raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Herbula komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Ahmad Arsidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Atistirma verovert de bal door een tackle van achteren. Atistirma probeert naar een medespeler te passen. Xingzhong is nu in balbezit. Xingzhong draait met de bal, schiet en ... Tengku Adam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Herbula passt de bal met de wreef. Xingzhong rent richting de bal. Xingzhong schiet op doel. bin Hussin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is bin Bashri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iturgoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturgoyen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CR7 Manager Legacy - Relantak FC 0:3

32e minuut.
Frigeni rent richting de bal. Frigeni draait met de bal, schiet en ... bin Hussin probeert de bal aan de voet te houden. Xingzhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingzhong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CR7 Manager Legacy - Relantak FC 0:4

33e minuut.
bin Hussin geeft de bal voor. Atistirma heeft problemen om de bal te vangen. Atistirma met een sublieme pass. Xingzhong is nu in balbezit. Xingzhong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tengku Adam met een harde bal richting middenveld. Atistirma kopt de bal weg. Frigeni is nu in balbezit. Xingzhong is nu in balbezit. Xingzhong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Doeltrap. bin Hussin trapt de bal weg. Leyton kopt de bal weg. Xingzhong rent richting de bal. Xingzhong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Atistirma bereikt de bal nog maar net als eerste. Atistirma probeert naar een medespeler te passen. Xingzhong rent richting de bal. Xingzhong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CR7 Manager Legacy - Relantak FC 0:5

41e minuut.
bin Sulog rent richting de bal. Frigeni is nu in balbezit. Herbula bereikt de bal nog maar net als eerste. Frigeni heeft problemen om de bal te vangen. Frigeni geeft een hoge lob. Tengku Adam bokst de bal weg.

45e minuut.
Herbula bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbula geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Atistirma de bal onder controle te krijgen. Iturgoyen is nu in balbezit. Iturgoyen schiet op doel. Tengku Adam bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CR7 Manager Legacy - Relantak FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CR7 Manager Legacy 82%, Relantak FC 18%.
CR7 Manager Legacy - Relantak FC 0:6

49e minuut.
Herbula probeert naar een medespeler te passen. Frigeni is nu in balbezit. Atistirma rent richting de bal. Frigeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Frigeni schiet op doel. Tengku Adam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CR7 Manager Legacy - Relantak FC 0:7

52e minuut.
Herbula passt de bal met de wreef. Leyton is nu in balbezit. Leyton passt de bal met de wreef. Iturgoyen rent richting de bal. Iturgoyen schiet op doel. Tengku Adam bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Weilian is nu in balbezit. Weilian geeft een hoge lob. Iturgoyen is nu in balbezit. Xingzhong is nu in balbezit. Xingzhong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CR7 Manager Legacy - Relantak FC 0:8

57e minuut.
Weilian kopt de bal weg. bin Haniff rent richting de bal. Xingzhong onderschept slim de pass. Xingzhong draait met de bal, schiet en ... Tengku Adam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CR7 Manager Legacy - Relantak FC 0:9

62e minuut.
Atistirma bereikt de bal nog maar net als eerste. Atistirma geeft de bal voor. Ahmad Arsidi rent richting de bal. Atistirma verovert de bal door een tackle van achteren. Atistirma geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tengku Adam trapt de bal weg van het doel. Daar is Leyton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iturgoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturgoyen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Leyton kopt de bal weg. Xingzhong is nu in balbezit. bin Hussin bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingzhong verovert de bal door een tackle van achteren. Xingzhong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CR7 Manager Legacy - Relantak FC 0:10

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tengku Adam trapt de bal weg. Atistirma kopt de bal weg. Daar is Xingzhong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xingzhong draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CR7 Manager Legacy - Relantak FC 0:11

68e minuut.
Jamlus bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamlus passt de bal in één keer door. Ahmad Arsidi rent richting de bal. Xingzhong verovert de bal door een tackle van achteren. Xingzhong haalt uit met een fantastische trap. Tengku Adam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iturgoyen is nu in balbezit. Iturgoyen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CR7 Manager Legacy - Relantak FC 0:12

71e minuut.
Xingzhong passt de bal met de wreef. Atistirma rent richting de bal. Herbula rent richting de bal. Xingzhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingzhong schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. bin Hussin trapt de bal weg van het doel. Atistirma kopt de bal weg. Xingzhong rent richting de bal. Xingzhong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Xingzhong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Bashri is nu in balbezit. Iturgoyen rent richting de bal. Xingzhong is nu in balbezit. Xingzhong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Herbula met een sublieme pass. Frigeni rent richting de bal. Frigeni geeft een hoge lob. Iturgoyen rent richting de bal. Iturgoyen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CR7 Manager Legacy - Relantak FC 0:13

78e minuut.
bin Hussin geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Iturgoyen de bal onder controle te krijgen. Alexandrakis rent richting de bal. Leyton geeft een lange en hoge pass. Xingzhong krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Atistirma kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Xingzhong de bal onder controle te krijgen. Iturgoyen rent richting de bal. Xingzhong is nu in balbezit. Xingzhong schiet op doel. Tengku Adam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Atistirma speelt de bal door. Leyton geeft de bal voor. bin Hussin heeft problemen om de bal te vangen. Xingzhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingzhong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Leyton is nu in balbezit. Leyton geeft een hoge lob. Ahmad Arsidi probeert de bal aan de voet te houden. Frigeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Frigeni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ahmad Arsidi kan de bal niet met de borst controleren. Leyton rent richting de bal. Leyton passt de bal in één keer door. Xingzhong is nu in balbezit. Xingzhong draait met de bal, schiet en ... Paal! Tengku Adam bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CR7 Manager Legacy 97%, Relantak FC 3%.
CR7 Manager Legacy - Relantak FC 0:13