Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KEDAHDARULAMAN Hantu Bola
Normal Tactiek ronin
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 45.8
poor Schieten very good
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
bin Saadin speelt de bal door. Badowski met een sublieme pass. bin Saadin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Abd Majid rent richting de bal. bin Abd Majid schiet op doel. bin Daud bokst de bal weg.

2e minuut.
Lah krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Sahak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lah rent richting de bal. Lah haalt uit met een fantastische trap. bin Mahadzir probeert de bal aan de voet te houden. bin Daud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KEDAHDARULAMAN - Hantu Bola 0:1

13e minuut.
bin Ishak kopt de bal weg. Sahak rent richting de bal. Sahak met een sublieme pass. Lah rent richting de bal. Lah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KEDAHDARULAMAN - Hantu Bola 0:2

15e minuut.
Salaman passt de bal in één keer door. bin Abd Majid is nu in balbezit. bin Abd Majid passt de bal in één keer door. bin Mahadzir heeft problemen om de bal te vangen. bin Mahadzir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sahak kopt de bal weg. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mahadzir is nu in balbezit. bin Mahadzir haalt uit met een fantastische trap. Rahaman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KEDAHDARULAMAN - Hantu Bola 0:3

17e minuut.
bin Saadin passt de bal in één keer door. Daar is Salaman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salaman speelt de bal door. bin Abd Majid is nu in balbezit. bin Abd Majid draait met de bal, schiet en ... bin Daud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
bin Raja Shoib verovert de bal door een tackle van achteren. bin Raja Shoib passt de bal zonder na te denken. Salaman probeert naar een medespeler te passen. bin Abd Majid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abd Majid draait met de bal, schiet en ... bin Daud bokst de bal weg.

21e minuut.
Dworzańczyk trapt de bal weg. bin Saadin is nu in balbezit. bin Saadin probeert naar een medespeler te passen. bin Mahadzir rent richting de bal. bin Mahadzir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Rahim Hassan de bal. Salaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaman passt de bal in één keer door. bin Abd Majid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abd Majid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Salaman rent richting de bal. Salaman passt de bal met de wreef. Sahak speelt de bal door. bin Mahadzir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mahadzir schiet op doel. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Lah speelt de bal door. bin Abd Majid heeft problemen om de bal te vangen. bin Mahadzir is nu in balbezit. bin Mahadzir schiet op doel. bin Daud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KEDAHDARULAMAN - Hantu Bola 0:4

37e minuut.
bin Saadin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Saadin passt de bal in één keer door. Lah is nu in balbezit. Lah haalt uit met een fantastische trap. bin Daud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KEDAHDARULAMAN - Hantu Bola 0:5

38e minuut.
Rahim Hassan is nu in balbezit. Salaman verovert de bal door een tackle van achteren. Salaman geeft een lange en hoge pass. Lah heeft problemen om de bal te vangen. Lah haalt uit met een fantastische trap. bin Daud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. bin Mahadzir rent richting de bal. bin Mahadzir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KEDAHDARULAMAN - Hantu Bola 0:6

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sahak met een snelle inworp. Lah speelt de bal door. bin Abd Majid rent richting de bal. bin Abd Majid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KEDAHDARULAMAN - Hantu Bola 0:7

43e minuut.
bin Saadin onderschept slim de pass. bin Saadin geeft de bal voor. Lah heeft problemen om de bal te vangen. Lah draait met de bal, schiet en ... bin Daud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KEDAHDARULAMAN - Hantu Bola 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEDAHDARULAMAN 85%, Hantu Bola 15%.
KEDAHDARULAMAN - Hantu Bola 0:8

50e minuut.
bin Ishak geeft een lange en hoge pass. Rahaman heeft problemen om de bal te vangen. bin Mahadzir rent richting de bal. bin Mahadzir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KEDAHDARULAMAN - Hantu Bola 0:9

55e minuut.
bin Ishak geeft de bal voor. Lah rent richting de bal. bin Hussain onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sahak zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. bin Mahadzir springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KEDAHDARULAMAN - Hantu Bola 0:10

61e minuut.
bin Saadin geeft een lange en hoge pass. bin Daud met een sublieme pass. bin Raja Shoib kopt de bal weg. Sahak heeft problemen om de bal te vangen. Sahak geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Daar is Lah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Saadin met een sublieme pass. Rahaman bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mahadzir verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mahadzir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KEDAHDARULAMAN - Hantu Bola 0:11

68e minuut.
Salaman geeft de bal voor. Daar is Mohd Nadzir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mahadzir speelt de bal door. bin Abd Majid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abd Majid haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
bin Saadin passt de bal met de wreef. Daar is bin Mahadzir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Abd Majid bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah rent richting de bal. Lah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KEDAHDARULAMAN - Hantu Bola 0:12

69e minuut.
Nizam Bakar passt de bal zonder na te denken. bin Mohd Yusoff is nu in balbezit. bin Hussain is nu in balbezit. Lah onderschept slim de pass. Lah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Rahaman probeert de bal aan de voet te houden. Sahak is nu in balbezit. Sahak geeft de bal voor. bin Abd Majid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abd Majid draait met de bal, schiet en ... Paal!

82e minuut.
bin Saadin probeert naar een medespeler te passen. Lah rent richting de bal. bin Mohd Yusoff is nu in balbezit. Lah verovert de bal door een tackle van achteren. Lah schiet op doel. bin Daud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Sahak passt de bal in één keer door. Salaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaman probeert naar een medespeler te passen. bin Abd Majid is nu in balbezit. bin Abd Majid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KEDAHDARULAMAN - Hantu Bola 0:13

85e minuut.
Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hussain is nu in balbezit. Lah verovert de bal door een tackle van achteren. Lah draait met de bal, schiet en ... bin Daud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KEDAHDARULAMAN - Hantu Bola 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEDAHDARULAMAN 84%, Hantu Bola 16%.
KEDAHDARULAMAN - Hantu Bola 0:14