Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Burst ArgentinaNational
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Chi Wai rent richting de bal. Chi Man verovert de bal door een tackle van achteren. Chi Man speelt de bal door. Shing Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Shing Kit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ka Wa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Wa probeert naar een medespeler te passen. Pei Tak is nu in balbezit. Ka Lok verovert de bal door een tackle van achteren. Ka Lok schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Ka Lok is nu in balbezit. Chi Wai is nu in balbezit. Ka Lok verovert de bal door een tackle van achteren. Ka Lok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Chun Wah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yiu Lun is nu in balbezit. Yiu Lun met een sublieme pass. Ka Lok rent richting de bal. Ka Lok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Burst - ArgentinaNational 0:1

34e minuut.
Daar is Ka Wa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chun Wah is nu in balbezit. Chun Wah passt de bal in één keer door. Shing Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Shing Kit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kin Wai trapt de bal weg. Wing Lun kopt de bal weg. Ka Lok is nu in balbezit. Ka Lok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Wei Jie kopt de bal weg. Tsz Lung is nu in balbezit. Chun Wah is nu in balbezit. Shing Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Shing Kit haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pei Tak geeft de bal voor. Inworp. Chi Man zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Wing Lun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wing Lun schiet op doel. Chi Fung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ka Lok bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Burst - ArgentinaNational 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Burst 44%, ArgentinaNational 56%.
Royal Burst - ArgentinaNational 0:2

55e minuut.
Ka Yik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ka Yu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hok Yuen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hok Yuen geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Yiu Lun geeft een hoge lob. Daar is Pei Tak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ka Lok rent richting de bal. Ka Lok haalt uit met een fantastische trap. Chi Fung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Burst - ArgentinaNational 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Burst 39%, ArgentinaNational 61%.
Royal Burst - ArgentinaNational 0:3