Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crazy Donkeys JD TEAM
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 24.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen matig
zwak Verdedigen hopeloos


14e minuut.
Klungelig pakt Siu Kei de bal. Hon Wang is nu in balbezit. Siu Kei bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon Wang verovert de bal door een tackle van achteren. Hon Wang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Hon Wang onderschept slim de pass. Hon Wang passt de bal in één keer door. Yiu Hung probeert de bal met de borst te controleren. Yiu Hung draait met de bal, schiet en ... Marcio Gabriel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Donkeys - JD TEAM 1:0

18e minuut.
Siu Kei verovert de bal door een tackle van achteren. Siu Kei speelt de bal door. Ting Fung speelt de bal door. Tat Kong rent richting de bal. Tat Kong draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Siu Kei is nu in balbezit. Hon Wang onderschept slim de pass. Hon Wang passt de bal met de wreef. Yiu Hung is nu in balbezit. Yiu Hung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Wing Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon Wang onderschept slim de pass. Yiu Hung rent richting de bal. Yiu Hung draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Klungelig pakt Ka Sing de bal. Forest bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Sing maakt een afschuwelijke overtreding. Ka Sing krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Siu Kei geeft de bal voor. Ho Man rent richting de bal. Tat Kong verovert de bal door een tackle van achteren. Tat Kong schiet op doel. Kwok Leung maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Kwok Fai passt de bal met de wreef. Wai San speelt de bal door. Yiu Hung rent richting de bal. Yiu Hung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Donkeys - JD TEAM 2:0

44e minuut.
Eric onderschept slim de pass. Eric geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ka Wa de bal onder controle te krijgen. Yiu Hung is nu in balbezit. Yiu Hung draait met de bal, schiet en ... Marcio Gabriel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Donkeys 33%, JD TEAM 67%.
Crazy Donkeys - JD TEAM 2:0

46e minuut.
Ting Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ting Fung geeft de bal voor. Kwiatek speelt de bal door. Tat Kong rent richting de bal. Tat Kong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Donkeys - JD TEAM 2:1

51e minuut.
Tik Ka rent richting de bal. Tik Ka passt de bal zonder na te denken. Yiu Hung is nu in balbezit. Yiu Hung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Donkeys - JD TEAM 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Donkeys 44%, JD TEAM 56%.
Crazy Donkeys - JD TEAM 3:1