Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Pandas On Cue
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 28
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Vodník is nu in balbezit. Kin Keung onderschept slim de pass. Kin Keung speelt de bal door. Yiu Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Hung schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Ondračka kan de bal niet met de borst controleren. Yiu Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ondračka zijn tegenspeler op de grond. Ondračka krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Ondračka onderschept slim de pass. Ondračka passt de bal in één keer door. Ka Lok is nu in balbezit. Vergori onderschept slim de pass. Vergori schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Pečinka de bal onder controle te krijgen. Kai Chung rent richting de bal. Pečinka begaat een overtreding. Pečinka krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Chi Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergori verovert de bal door een tackle van achteren. Vergori passt de bal met de wreef. Volpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Pandas - On Cue 0:1

26e minuut.
Ka Lok trapt de bal weg van het doel. Daar is Vodník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vodník probeert naar een medespeler te passen. Pečinka rent richting de bal. Pečinka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Vodník rent richting de bal. Yiu Hung verovert de bal door een tackle van achteren. Yiu Hung passt de bal in één keer door. Lai Hin rent richting de bal. Lai Hin schiet op doel. Yiu Chi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gallant Pandas - On Cue 1:1

42e minuut.
Julian geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kin Keung met de inworp. Yiu Hung rent richting de bal. Yiu Hung geeft een hoge lob. Yiu Chi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Pandas - On Cue 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Pandas 55%, On Cue 45%.
Gallant Pandas - On Cue 2:1

55e minuut.
Vodník rent richting de bal. Vodník probeert naar een medespeler te passen. Chi Fai rent richting de bal. Vergori onderschept slim de pass. Vergori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Pandas 72%, On Cue 28%.
Gallant Pandas - On Cue 2:1