Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calm Lions Redcurrant
Normal Tactiek 424
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 28.6
poor Schieten adequate
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Man Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Wing passt de bal in één keer door. Po Nin controleert de bal met de borst. Po Nin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Lions - Redcurrant 0:1

11e minuut.
Hon Wang geeft een lange en hoge pass. Kam Hing heeft problemen om de bal te vangen. Tsz Yeung is nu in balbezit. Tsz Yeung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Calm Lions - Redcurrant 1:1

16e minuut.
Geng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mazaka rent richting de bal. Mazaka met een sublieme pass. Saunders is nu in balbezit. Saunders haalt uit met een fantastische trap. Yiu Lun bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mazaka probeert naar een medespeler te passen. Po Nin bereikt de bal nog maar net als eerste. Po Nin passt de bal met de wreef. Saunders is nu in balbezit. Saunders haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Po Nin speelt de bal door. Saunders is nu in balbezit. Kwok Chuen is nu in balbezit. Po Nin is nu in balbezit. Po Nin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Geng is nu in balbezit. Geng geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kung Pok met de inworp. Tsz Yeung geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Lai Hin verovert de bal door een tackle van achteren. Po Nin is nu in balbezit. Po Nin probeert naar een medespeler te passen. Saunders is nu in balbezit. Saunders haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Lions - Redcurrant 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Lions 59%, Redcurrant 41%.
Calm Lions - Redcurrant 1:2

48e minuut.
Mazaka verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Saunders de bal. Po Nin rent richting de bal. Saunders is nu in balbezit. Saunders haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Yiu Lun trapt de bal weg. Mazaka speelt de bal door. Saunders bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunders haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Lions - Redcurrant 1:3

51e minuut.
Tsz Yeung met een sublieme pass. Saunders rent richting de bal. Saunders draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Man Wing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Koon Pong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koon Pong met een sublieme pass. Kam Yuen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Yuen schiet op doel. Wai Lung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Klungelig pakt Hei Man de bal. Siu Wai rent richting de bal. Saunders verovert de bal door een tackle van achteren. Saunders haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Siu Wai de bal. Saunders is nu in balbezit. Saunders draait met de bal, schiet en ... Yiu Lun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Kwok Chuen rent richting de bal. Po Nin onderschept slim de pass. Po Nin passt de bal in één keer door. Saunders rent richting de bal. Saunders draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Inworp. Hon Wang met de inworp. Lin speelt de bal door. Saunders bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunders draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Lions 63%, Redcurrant 37%.
Calm Lions - Redcurrant 1:3