Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Owls qi
Normal Tactiek N
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 28.6
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Ting Hei heeft problemen om de bal te vangen. Kin Fung rent richting de bal. Ting Hei maakt een afschuwelijke overtreding. Ting Hei krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Wei Jie passt de bal zonder na te denken. Tak Sum is nu in balbezit. Tak Sum passt de bal in één keer door. Kin Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Fung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Wing Lun rent richting de bal. Tsz Fung is nu in balbezit. Wing Lun rent richting de bal. Tsz Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Fung haalt uit met een fantastische trap. Yuk Chi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Owls - qi 0:1

27e minuut.
Yang is nu in balbezit. Yang speelt de bal door. Zuojun bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuojun draait met de bal, schiet en ... Xu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Inworp. Weijun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yang met een sublieme pass. Tsz Fung is nu in balbezit. Tsz Fung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Owls - qi 0:2

39e minuut.
Weijun passt de bal zonder na te denken. Inworp. Min zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hon Pan rent richting de bal. Hon Pan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Yuk Chi met een harde bal richting middenveld. Ho Man kopt de bal weg. Daar is Hong Lim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsz Fung is nu in balbezit. Tsz Fung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Owls 59%, qi 41%.
Dinamo Owls - qi 0:2

74e minuut.
Hon Pan kopt de bal weg. Daar is Ho Man, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weijun rent richting de bal. Ho Man verovert de bal door een tackle van achteren. Ho Man geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tsz Fung rent richting de bal. Tsz Fung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Owls - qi 0:3

78e minuut.
Tak Sum passt de bal zonder na te denken. Wing Lun rent richting de bal. Wing Lun met een sublieme pass. Tsz Fung rent richting de bal. Tsz Fung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ka Wai kopt de bal weg. Hon Pan rent richting de bal. Hon Pan passt de bal zonder na te denken. Tsz Fung rent richting de bal. Tsz Fung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Owls 59%, qi 41%.
Dinamo Owls - qi 0:3