Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Make America Great Again! hypebeast
352 Tactiek 523
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 32.6
slecht Schieten solide
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Yee Wah verovert de bal door een tackle van achteren. Ropśnik onderschept slim de pass. Ropśnik passt de bal zonder na te denken. Spiegel rent richting de bal. Spiegel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ropśnik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Spiegel de bal. Yee Wah is nu in balbezit. Spiegel verovert de bal door een tackle van achteren. Spiegel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Doeltrap. Januszczak komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Ropśnik verovert de bal door een tackle van achteren. Ropśnik probeert naar een medespeler te passen. Spiegel is nu in balbezit. Spiegel schiet op doel. Chen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Make America Great Again! - hypebeast 0:1

8e minuut.
Spiegel is nu in balbezit. Spiegel met een sublieme pass. Bakti is nu in balbezit. Spiegel rent richting de bal. Spiegel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Spiegel bereikt de bal nog maar net als eerste. Yee Wah rent richting de bal. Spiegel onderschept slim de pass. Spiegel draait met de bal, schiet en ... Chi Ming maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Make America Great Again! - hypebeast 0:2

12e minuut.
Spiegel verovert de bal door een tackle van achteren. Hok Yuen rent richting de bal. Spiegel onderschept slim de pass. Spiegel draait met de bal, schiet en ... Chi Ming probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Make America Great Again! - hypebeast 0:3

13e minuut.
Spiegel rent richting de bal. Spiegel passt de bal met de wreef. Cheuk Cheung rent richting de bal. Spiegel bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiegel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Chun Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Ropśnik verovert de bal door een tackle van achteren. Ropśnik probeert naar een medespeler te passen. Spiegel bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiegel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Novrianto de bal. Novrianto probeert naar een medespeler te passen. Spiegel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Cheung rent richting de bal. Bakti bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Doeltrap. Chi Ming met een harde bal richting middenveld. Daar is Cheuk Cheung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spiegel verovert de bal door een tackle van achteren. Spiegel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pech kopt de bal weg. Ropśnik is nu in balbezit. Ropśnik met een sublieme pass. Spiegel rent richting de bal. Spiegel draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ropśnik is nu in balbezit. Ropśnik passt de bal zonder na te denken. Spiegel bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiegel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Make America Great Again! - hypebeast 0:4

40e minuut.
Hong Lim rent richting de bal. Ropśnik onderschept slim de pass. Ropśnik passt de bal in één keer door. Spiegel rent richting de bal. Spiegel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Make America Great Again! 85%, hypebeast 15%.
Make America Great Again! - hypebeast 0:4

48e minuut.
Spiegel passt de bal in één keer door. Novrianto rent richting de bal. Novrianto passt de bal in één keer door. Spiegel rent richting de bal. Spiegel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Make America Great Again! - hypebeast 0:5

56e minuut.
Ropśnik passt de bal in één keer door. Spiegel is nu in balbezit. Chen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chen krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Spiegel raakt geblesseerd tijdens het duel. Ropśnik wilt de vrije trap nemen. Hok Yuen kopt de bal weg. Daar is Yee Yung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakti is nu in balbezit. Bakti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Make America Great Again! - hypebeast 0:6

60e minuut.
Wai Lun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik verovert de bal door een tackle van achteren. Ropśnik probeert naar een medespeler te passen. Spiegel rent richting de bal. Spiegel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Make America Great Again! - hypebeast 0:7

62e minuut.
Bakti rent richting de bal. Yee Wah rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Posanow neemt de hoekschop. Gherman maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Chen de bal. Spiegel is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Make America Great Again! - hypebeast 0:8

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fauvel komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Gherman rent richting de bal. Ropśnik is nu in balbezit. Hong Lim rent richting de bal. Ropśnik verovert de bal door een tackle van achteren. Ropśnik geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Ropśnik speelt de bal door. Gherman is nu in balbezit. Gherman probeert naar een medespeler te passen. Fauvel rent richting de bal. Fauvel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Chi Ming met een harde bal richting middenveld. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez geeft de bal voor. Fauvel is nu in balbezit. Fauvel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fauvel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fauvel raakt geblesseerd tijdens het duel. Fauvel legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Make America Great Again! - hypebeast 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Make America Great Again! 64%, hypebeast 36%.
Make America Great Again! - hypebeast 0:9