Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soccer City CF Qingdao United
433 Tactiek 343mio
37% Balbezit 63%
90% Spel op eigen helft 10%
1 Doelpogingen 50
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 42.6
weak Schieten good
poor Passen adequate
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Ka Lok rent richting de bal. Kurpiewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ka Lok is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Siu Kei zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stocki kopt de bal weg. Venczel rent richting de bal. Venczel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer City CF - Qingdao United 0:1

5e minuut.
Chung Man is nu in balbezit. Venczel verovert de bal door een tackle van achteren. Cuihua geeft de bal voor. Daar is Cheuk Fung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheuk Fung schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Jian is nu in balbezit. Cuihua is nu in balbezit. Cuihua speelt de bal door. Venczel rent richting de bal. Venczel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Chung Man geeft een lange en hoge pass. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel met een sublieme pass. Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer City CF - Qingdao United 0:2

11e minuut.
Venczel kopt de bal weg. Chun Ngai is nu in balbezit. Borbély verovert de bal door een tackle van achteren. Ducret bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducret haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Borbély kopt de bal weg. Cheuk Fung kan de bal niet met de borst controleren. Venczel rent richting de bal. Cheuk Fung rent richting de bal. Cheuk Fung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ducret is nu in balbezit. Ducret haalt uit met een fantastische trap. Chung Man probeert de bal aan de voet te houden. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer City CF - Qingdao United 0:3

19e minuut.
Cuihua geeft de bal voor. Cheuk Fung controleert de bal met de borst. Yiu Fu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yiu Fu krijgt een gele kaart. Cheuk Fung is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garbień zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Cheuk Fung de bal. Cheuk Fung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Chi Ming rent richting de bal. Chi Ming passt de bal met de wreef. Sai Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Sai Kit draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Man Ki de bal onder controle te krijgen. Falcón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Klungelig pakt Chun Ngai de bal. Venczel rent richting de bal. Chun Ngai begaat een overtreding. Chun Ngai krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Venczel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cuihua de bal. Cuihua geeft een lange en hoge pass. Venczel is nu in balbezit. Venczel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Venczel heeft problemen om de bal te vangen. Venczel speelt de bal door. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung haalt uit met een fantastische trap. Ka Sing maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer City CF - Qingdao United 0:4

38e minuut.
Machetti met een sublieme pass. Ducret bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung Man rent richting de bal. Ducret onderschept slim de pass. Ducret schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Cheuk Fung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borbély bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbély passt de bal met de wreef. Cheuk Fung rent richting de bal. Cheuk Fung schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Garbień kopt de bal weg. Jian heeft problemen om de bal te vangen. Cuihua speelt de bal door. Cheuk Fung heeft problemen om de bal te vangen. Cheuk Fung draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Siu Kei is nu in balbezit. Venczel verovert de bal door een tackle van achteren. Venczel speelt de bal door. Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung is nu in balbezit. Venczel is nu in balbezit. Venczel haalt uit met een fantastische trap. Ka Sing werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer City CF - Qingdao United 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soccer City CF 87%, Qingdao United 13%.
Soccer City CF - Qingdao United 0:5

46e minuut.
Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung rent richting de bal. Cheuk Fung probeert naar een medespeler te passen. Ducret is nu in balbezit. Ducret schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Figino rent richting de bal. Figino geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chun Ngai de bal. Venczel is nu in balbezit. Venczel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Cuihua rent richting de bal. Cuihua probeert naar een medespeler te passen. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Yiu Fu heeft problemen om de bal te vangen. Ducret is nu in balbezit. Ducret passt de bal met de wreef. Cheuk Fung rent richting de bal. Cheuk Fung schiet op doel. Ka Sing probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Garbień bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbień passt de bal in één keer door. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer City CF - Qingdao United 0:6

56e minuut.
Ka Sing met een harde bal richting middenveld. Daar is Borbély, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borbély speelt de bal door. Venczel heeft problemen om de bal te vangen. Venczel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer City CF - Qingdao United 0:7

58e minuut.
Ducret rent richting de bal. Ducret geeft een lange en hoge pass. Daar is Chung Man, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung haalt uit met een fantastische trap. Ka Sing verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Cuihua is nu in balbezit. Cuihua passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chung Man de bal. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Siu Kei met de inworp. Borbély is nu in balbezit. Borbély probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cheuk Fung de bal. Cheuk Fung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer City CF - Qingdao United 0:8

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ka Sing trapt de bal weg van het doel. Ducret kopt de bal weg. Borbély heeft problemen om de bal te vangen. Borbély schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer City CF - Qingdao United 0:9

70e minuut.
Kurpiewski rent richting de bal. Kurpiewski geeft de bal voor. Ducret bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Jian de bal. Garbień bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbień geeft een lange en hoge pass. Venczel is nu in balbezit. Venczel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer City CF - Qingdao United 0:10

75e minuut.
Inworp. Siu Kei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Figino speelt de bal door. Venczel is nu in balbezit. Venczel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Chung Man is nu in balbezit. Cuihua onderschept slim de pass. Cuihua geeft een hoge lob. Venczel is nu in balbezit. Venczel schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Kurpiewski rent richting de bal. Kurpiewski passt de bal in één keer door. Borbély met een sublieme pass. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Daar is Borbély, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borbély passt de bal in één keer door. Venczel rent richting de bal. Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer City CF - Qingdao United 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soccer City CF 94%, Qingdao United 6%.
Soccer City CF - Qingdao United 0:11