Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plataneros Endemoniados Patos Desbocados
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 21.3
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Contreras geeft een hoge lob. Crisostomo met een sublieme pass. Nadal rent richting de bal. Klungelig pakt Nadal de bal. Nadal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bello neemt de hoekschop. Durán is nu in balbezit. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán verovert de bal door een tackle van achteren. Durán draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Plataneros Endemoniados - Patos Desbocados 1:0

30e minuut.
Asensio rent richting de bal. Bello verovert de bal door een tackle van achteren. Bello met een sublieme pass. Durán is nu in balbezit. Durán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Plataneros Endemoniados - Patos Desbocados 2:0

33e minuut.
Durán probeert naar een medespeler te passen. Bello rent richting de bal. Bello met een sublieme pass. Arvelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvelo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Arvelo probeert de bal met de borst te controleren. Burgos rent richting de bal. Burgos met een sublieme pass. Durán rent richting de bal. Durán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plataneros Endemoniados 37%, Patos Desbocados 63%.
Plataneros Endemoniados - Patos Desbocados 2:0

54e minuut.
Casasnovas verovert de bal door een tackle van achteren. Casasnovas passt de bal zonder na te denken. Prieto rent richting de bal. Arvelo rent richting de bal. Arvelo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bello speelt de bal door. Klungelig pakt De la Rosa de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bello geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Colón springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plataneros Endemoniados 36%, Patos Desbocados 64%.
Plataneros Endemoniados - Patos Desbocados 2:0