Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Broncos del Escogido Hurones Fronterizos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21.8
slecht Schieten redelijk
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Galán geeft de bal voor. Carrasco controleert de bal met de borst. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Prieto onderschept slim de pass. Prieto probeert naar een medespeler te passen. Aguilar rent richting de bal. Mesa rent richting de bal. Mesa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Muñiz onderschept slim de pass. Muñiz met een sublieme pass. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Galán met een harde bal richting middenveld. Muñiz heeft problemen om de bal te vangen. Muñiz met een sublieme pass. Daar is Mesa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mesa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Armenteros is nu in balbezit. Armenteros met een sublieme pass. Medina rent richting de bal. Medina haalt uit met een fantastische trap. Carrasco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Esquivel neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Henríquez probeert de bal aan de voet te houden. Beauchamp is nu in balbezit. Beauchamp speelt de bal door. Henríquez rent richting de bal. Henríquez draait met de bal, schiet en ... Armenteros bokst de bal weg.

36e minuut.
Muñiz rent richting de bal. Henríquez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muñiz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Santana zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Casasnovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prieto is nu in balbezit. Prieto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Broncos del Escogido 42%, Hurones Fronterizos 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Broncos del Escogido - Hurones Fronterizos 0:0

54e minuut.
Casasnovas rent richting de bal. Casasnovas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prieto met de inworp. Aguilar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Muñiz is nu in balbezit. Muñiz geeft de bal voor. Klungelig pakt Medina de bal. Mesa is nu in balbezit. Mesa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Armenteros passt de bal in één keer door. Medina is nu in balbezit. Mesa onderschept slim de pass. Mesa schiet op doel. Alcántara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Broncos del Escogido - Hurones Fronterizos 0:1

80e minuut.
Esquivel is nu in balbezit. Santana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Esquivel raakt geblesseerd tijdens het duel. Beauchamp zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Galán de bal. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Broncos del Escogido - Hurones Fronterizos 1:1

84e minuut.
Esquivel kopt de bal weg. Galán is nu in balbezit. Galán geeft de bal voor. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Broncos del Escogido - Hurones Fronterizos 2:1

90e minuut.
Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel geeft een lange en hoge pass. Daar is Muñiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galán is nu in balbezit. Galán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Broncos del Escogido - Hurones Fronterizos 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Broncos del Escogido 59%, Hurones Fronterizos 41%.
Broncos del Escogido - Hurones Fronterizos 3:1