Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halcones Retumbantes Diablos Superiores
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Chico probeert naar een medespeler te passen. Frías is nu in balbezit. Guerrero rent richting de bal. Frías onderschept slim de pass. Frías haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Aguilar is nu in balbezit. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero met een sublieme pass. Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Cruz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Chico rent richting de bal. Chico geeft een hoge lob. Alvarez kopt de bal weg. Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Frías haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Morales verovert de bal door een tackle van achteren. Morales speelt de bal door. Frías rent richting de bal. Frías haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
González kopt de bal weg. Klungelig pakt Chico de bal. Aguilar rent richting de bal. Chico onderschept slim de pass. Chico haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Aguilar geeft een lange en hoge pass. Carbonell is nu in balbezit. Camacho maakt een afschuwelijke overtreding. Camacho is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

38e minuut.
Frías rent richting de bal. Chico is nu in balbezit. Frías rent richting de bal. Chico bereikt de bal nog maar net als eerste. Chico haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Frías is nu in balbezit. Frías schiet op doel. Godoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Retumbantes - Diablos Superiores 0:1

40e minuut.
Morales speelt de bal door. Adán bereikt de bal nog maar net als eerste. Adán speelt de bal door. Frías rent richting de bal. Frías schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Retumbantes 63%, Diablos Superiores 37%.
Halcones Retumbantes - Diablos Superiores 0:1

52e minuut.
Gómez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Luna komt het veld opgelopen.

53e minuut.
González bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero geeft de bal voor. Cruz is nu in balbezit. Cruz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Klungelig pakt Chico de bal. González is nu in balbezit. González met een sublieme pass. Frías rent richting de bal. Frías draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Aguilar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Acosta komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Guerrero rent richting de bal. Chico onderschept slim de pass. Chico passt de bal in één keer door. Frías is nu in balbezit. Frías haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Chico bereikt de bal nog maar net als eerste. Chico haalt uit met een fantastische trap. Alvarez heeft problemen om de bal te vangen. Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Frías schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Adrián is nu in balbezit. Chico tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adrián raakt geblesseerd tijdens het duel. Adrián zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chico kopt de bal weg. Cruz is nu in balbezit. Cruz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Retumbantes 68%, Diablos Superiores 32%.
Halcones Retumbantes - Diablos Superiores 0:1