Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aguilas Desbocados Cibao FC
Normal Tactiek 5-1-3-1
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 41.5
slecht Schieten solide
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Campuzano is nu in balbezit. Campillo onderschept slim de pass. Campillo probeert naar een medespeler te passen. Morales rent richting de bal. Morales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Morales is nu in balbezit. Aquino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Morales is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morales neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas Desbocados - Cibao FC 0:1

6e minuut.
Alegría met een snelle inworp. Campillo is nu in balbezit. Campillo speelt de bal door. Morales rent richting de bal. Morales draait met de bal, schiet en ... Guaba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Crisostomo geeft een lange en hoge pass. Campillo rent richting de bal. Campillo speelt de bal door. Daar is Morales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas Desbocados - Cibao FC 0:2

14e minuut.
Daar is Díez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara passt de bal zonder na te denken. Morales rent richting de bal. Morales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Crisostomo geeft de bal voor. Klungelig pakt Curiel de bal. Curiel geeft een hoge lob. Morales rent richting de bal. Morales draait met de bal, schiet en ... Guaba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Petović neemt de hoekschop. Kusák met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas Desbocados - Cibao FC 0:3

30e minuut.
Pimentel onderschept slim de pass. Pimentel geeft een lange en hoge pass. Lorenzo is nu in balbezit. Morales onderschept slim de pass. Morales schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Campillo speelt de bal door. Guaba speelt de bal door. Campillo kopt de bal weg. Morales rent richting de bal. Morales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas Desbocados - Cibao FC 0:4

38e minuut.
Conde passt de bal zonder na te denken. Petović geeft een lange en hoge pass. Campillo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Morales de bal. Morales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Morales rent richting de bal. Campillo is nu in balbezit. Campillo passt de bal met de wreef. Morales is nu in balbezit. Morales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas Desbocados - Cibao FC 0:5

43e minuut.
Campillo heeft problemen om de bal te vangen. Campillo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Morales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morales draait met de bal, schiet en ... Guaba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas Desbocados - Cibao FC 0:6

44e minuut.
Morales probeert naar een medespeler te passen. Petović is nu in balbezit. Petović geeft de bal voor. Morales rent richting de bal. Morales haalt uit met een fantastische trap. Guaba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Campillo heeft problemen om de bal te vangen. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guaba met een harde bal richting middenveld. Petović rent richting de bal. Petović haalt uit met een fantastische trap. Guaba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas Desbocados 80%, Cibao FC 20%.
Aguilas Desbocados - Cibao FC 0:6

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kusák geeft een hoge lob. Morales is nu in balbezit. Morales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas Desbocados - Cibao FC 0:7

59e minuut.
Kusák verovert de bal door een tackle van achteren. Kusák probeert naar een medespeler te passen. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas Desbocados - Cibao FC 0:8

65e minuut.
Petović passt de bal met de wreef. Campillo probeert naar een medespeler te passen. Morales rent richting de bal. Morales draait met de bal, schiet en ... Guaba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas Desbocados - Cibao FC 0:9

68e minuut.
Peláez trapt de bal weg. Campuzano heeft problemen om de bal te vangen. Alcántara met een sublieme pass. Klungelig pakt Morales de bal. Morales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Aponte rent richting de bal. Aponte geeft een hoge lob. Peláez heeft problemen om de bal te vangen. Campillo rent richting de bal. Campillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Alcántara speelt de bal door. Campillo rent richting de bal. Campillo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Morales de bal. Morales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas Desbocados - Cibao FC 0:10

82e minuut.
Kusák verovert de bal door een tackle van achteren. Kusák passt de bal met de wreef. Petović bereikt de bal nog maar net als eerste. Campillo is nu in balbezit. Campillo geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas Desbocados - Cibao FC 0:11

84e minuut.
Peláez is nu in balbezit. Morales is nu in balbezit. Morales passt de bal in één keer door. Daar is Campillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Petović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peláez rent richting de bal. Peláez geeft een hoge lob. Curiel geeft een hoge lob. Morales springt en kopt de bal. Guaba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Campillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas Desbocados - Cibao FC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas Desbocados 72%, Cibao FC 28%.
Aguilas Desbocados - Cibao FC 0:12