Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Midori Kouen US Pistastale
Normal Tactiek 343
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.8 gemiddelde waardering 30.1
weak Schieten good
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ueda trapt de bal weg van het doel. Petry met een sublieme pass. Fidor is nu in balbezit. Fidor draait met de bal, schiet en ... Jean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Jean met een harde bal richting middenveld. Mizuhara kopt de bal weg. Fidor kan de bal niet met de borst controleren. Fidor schiet op doel. Jean maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Kouen - US Pistastale 0:1

24e minuut.
Dogaki is nu in balbezit. Dogaki passt de bal zonder na te denken. Kikawada bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor is nu in balbezit. Fidor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Kouen - US Pistastale 0:2

28e minuut.
Ropero met een sublieme pass. Ishikawa is nu in balbezit. Ishikawa speelt de bal door. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Kouen - US Pistastale 0:3

33e minuut.
Dogaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogaki haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Ishikawa de bal. Dogaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogaki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Jean trapt de bal weg van het doel. Petry kopt de bal weg. Moriwaki rent richting de bal. Fidor rent richting de bal. Fidor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Amaterasu kopt de bal weg. Shikamaru heeft problemen om de bal te vangen. Kikawada speelt de bal door. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Kouen - US Pistastale 0:4

40e minuut.
Klungelig pakt Moriwaki de bal. Dogaki rent richting de bal. Dogaki passt de bal in één keer door. Fidor rent richting de bal. Fidor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Kouen - US Pistastale 0:5

42e minuut.
Petry onderschept slim de pass. Petry probeert naar een medespeler te passen. Kikawada speelt de bal door. Fidor rent richting de bal. Fidor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Midori Kouen 66%, US Pistastale 34%.
Midori Kouen - US Pistastale 0:5

54e minuut.
Yoshizawa passt de bal zonder na te denken. Ropero geeft de bal voor. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Moriwaki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Furuhashi met een snelle inworp. Kikawada rent richting de bal. Kikawada geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Kikawada de bal onder controle te krijgen. Morishi rent richting de bal. Morishi probeert naar een medespeler te passen. Miyoshi is nu in balbezit. Miyoshi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Kouen - US Pistastale 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Midori Kouen 62%, US Pistastale 38%.
Midori Kouen - US Pistastale 1:5