Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawaii Machi Kawiiso Kirigirisu
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Teragaito bereikt de bal nog maar net als eerste. Haneda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Teragaito is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saneyoshi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mita bereikt de bal nog maar net als eerste. Mita haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Toryiama bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyamoto rent richting de bal. Haneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyamoto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaii Machi - Kawiiso Kirigirisu 1:0

20e minuut.
Mita onderschept slim de pass. Tanakadate is nu in balbezit. Mita onderschept slim de pass. Mita haalt uit met een fantastische trap. Morishita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kawaii Machi - Kawiiso Kirigirisu 1:1

29e minuut.
Miyamoto is nu in balbezit. Miyamoto passt de bal zonder na te denken. Haneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Haneda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaii Machi - Kawiiso Kirigirisu 2:1

34e minuut.
Matsui is nu in balbezit. Matsui geeft een hoge lob. Saneyoshi is nu in balbezit. Haneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Haneda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Matsui onderschept slim de pass. Matsui geeft een lange en hoge pass. Inworp. Goto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teragaito geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kawaii Machi - Kawiiso Kirigirisu 2:2

44e minuut.
Kanazawa onderschept slim de pass. Kanazawa geeft een lange en hoge pass. Matsui rent richting de bal. Mita verovert de bal door een tackle van achteren. Mita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaii Machi 61%, Kawiiso Kirigirisu 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kawaii Machi - Kawiiso Kirigirisu 2:2

51e minuut.
Toryiama onderschept slim de pass. Toryiama geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tanakadate de bal. Mita is nu in balbezit. Mita haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kikawada met een sublieme pass. Miyamoto rent richting de bal. Miyamoto passt de bal zonder na te denken. Haneda rent richting de bal. Haneda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Maruyama met een sublieme pass. Toryiama bereikt de bal nog maar net als eerste. Toryiama passt de bal met de wreef. Goto geeft een hoge lob. Tanakadate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morishita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Teragaito rent richting de bal. Tanoue onderschept slim de pass. Tanoue met een sublieme pass. Haneda rent richting de bal. Haneda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Sugiyama is nu in balbezit. Haneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugiyama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haneda wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

87e minuut.
Sugiyama geeft de bal voor. Inworp. Kikawada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miyamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyamoto geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Toda geeft een hoge lob. Inworp. Kikawada met een snelle inworp. Miyamoto heeft problemen om de bal te vangen. Miyamoto schiet op doel. Furukawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaii Machi - Kawiiso Kirigirisu 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaii Machi 38%, Kawiiso Kirigirisu 62%.
Kawaii Machi - Kawiiso Kirigirisu 3:2