Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taithen Da Maguro Yakusoku Denstetsu
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 15
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamada rent richting de bal. Sugawara onderschept slim de pass. Sugawara geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kojima is nu in balbezit. Kawanabe begaat een overtreding. Kojima is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kojima zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Yamase de bal. Kitani rent richting de bal. Yamase verovert de bal door een tackle van achteren. Yamase draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kamiya met een sublieme pass. Sugawara rent richting de bal. Met opzet legt Nakata zijn tegenspeler op de grond. Nakata krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Oshima bereikt de bal nog maar net als eerste. Oshima probeert naar een medespeler te passen. Minami rent richting de bal. Minami schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kitani kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Isago met de inworp. Sugawara is nu in balbezit. Sugawara geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kawanabe rent richting de bal. Sugawara verovert de bal door een tackle van achteren. Sugawara passt de bal met de wreef. Yamase is nu in balbezit. Yamase schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Yamase is nu in balbezit. Kawanabe verovert de bal door een tackle van achteren. Sugawara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugawara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taithen Da Maguro - Yakusoku Denstetsu 1:0

27e minuut.
Kamiya is nu in balbezit. Oguro verovert de bal door een tackle van achteren. Oguro met een sublieme pass. Minami bereikt de bal nog maar net als eerste. Minami draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hamada bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugawara onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kawanabe. Kawanabe krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Yamase is nu in balbezit. Yamase haalt uit met een fantastische trap. Kitani heeft problemen om de bal te vangen. Isago bereikt de bal nog maar net als eerste. Isago draait met de bal, schiet en ... Masashiko bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Oshima bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamiya onderschept slim de pass. Oguro speelt de bal door. Minami rent richting de bal. Minami haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Masashiko niet meer kan verder spelen. Fuji komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Moniwa geeft een lange en hoge pass. Hamada kopt de bal weg. Minami rent richting de bal. Oguro bereikt de bal nog maar net als eerste. Oguro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kawanabe geeft de bal voor. Inworp. Isago met de inworp. Sugawara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugawara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hamada speelt de bal door. Oguro rent richting de bal. Oguro speelt de bal door. Minami bereikt de bal nog maar net als eerste. Minami draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taithen Da Maguro 47%, Yakusoku Denstetsu 53%.
Taithen Da Maguro - Yakusoku Denstetsu 1:0

47e minuut.
Kamiya speelt de bal door. Yamase is nu in balbezit. Konno is nu in balbezit. Yamase verovert de bal door een tackle van achteren. Yamase haalt uit met een fantastische trap. Fuji verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taithen Da Maguro - Yakusoku Denstetsu 2:0

54e minuut.
Oguro bereikt de bal nog maar net als eerste. Oguro passt de bal met de wreef. Konno is nu in balbezit. Yamase verovert de bal door een tackle van achteren. Yamase draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Wada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamada bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugawara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sugawara krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Nakata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugawara onderschept slim de pass. Sugawara probeert naar een medespeler te passen. Wada rent richting de bal. Wada speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sugawara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abe komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Hamada geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teragaito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wada bereikt de bal nog maar net als eerste. Wada geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Kamiya passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yamase de bal. Kitani rent richting de bal. Abe onderschept slim de pass. Abe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taithen Da Maguro 37%, Yakusoku Denstetsu 63%.
Taithen Da Maguro - Yakusoku Denstetsu 2:0