Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawiiso Kagami Yokohama Hawk F.C
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 27.2
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Matsui bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsui passt de bal met de wreef. Bundesen rent richting de bal. Bundesen haalt uit met een fantastische trap. Matsuyo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Kagami - Yokohama Hawk F.C 0:1

12e minuut.
Chugo onderschept slim de pass. Chugo probeert naar een medespeler te passen. Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Kagami - Yokohama Hawk F.C 0:2

14e minuut.
Hada speelt de bal door. Bundesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bundesen passt de bal met de wreef. Fraser rent richting de bal. Fraser draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Nelson is nu in balbezit. Morita verovert de bal door een tackle van achteren. Bertoldo is nu in balbezit. Morita verovert de bal door een tackle van achteren. Morita schiet op doel. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Ito verovert de bal door een tackle van achteren. Ito speelt de bal door. Chugo probeert naar een medespeler te passen. Bundesen is nu in balbezit. Bundesen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bundesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Suguri is nu in balbezit. Bundesen rent richting de bal. Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Kagami - Yokohama Hawk F.C 0:3

30e minuut.
Daar is Bertoldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matsui rent richting de bal. Matsui geeft een lange en hoge pass. Nemoto is nu in balbezit. Nemoto geeft een lange en hoge pass. Gonda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Arakawa rent richting de bal. Arakawa passt de bal met de wreef. Yanagimoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Chugo verovert de bal door een tackle van achteren. Chugo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Suguri onderschept slim de pass. Fraser is nu in balbezit. Suguri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fraser is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chugo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Matsuyo bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Morishita geeft de bal voor. Bertoldo heeft problemen om de bal te vangen. Fraser rent richting de bal. Fraser draait met de bal, schiet en ... Matsuyo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Kagami - Yokohama Hawk F.C 0:4

41e minuut.
Bertoldo verovert de bal door een tackle van achteren. Bertoldo speelt de bal door. Chugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chugo geeft een hoge lob. Bundesen maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bertoldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoldo geeft een hoge lob. Daar is Horinouchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bundesen is nu in balbezit. Bundesen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawiiso Kagami 60%, Yokohama Hawk F.C 40%.
Kawiiso Kagami - Yokohama Hawk F.C 0:4

58e minuut.
Shibasaki speelt de bal door. Chugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chugo geeft een lange en hoge pass. Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nelson met een snelle inworp. Bertoldo geeft de bal voor. Bundesen rent richting de bal. Bundesen schiet op doel. Matsuyo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Matsui passt de bal in één keer door. Ito bereikt de bal nog maar net als eerste. Ito geeft een hoge lob. Bundesen kan de bal niet met de borst controleren. Bundesen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Kagami - Yokohama Hawk F.C 0:5

86e minuut.
Yanagimoto geeft de bal voor. Inworp. Arakawa met een snelle inworp. Bundesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bundesen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawiiso Kagami 56%, Yokohama Hawk F.C 44%.
Kawiiso Kagami - Yokohama Hawk F.C 0:5