Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 12:29
  • Bekerwedstrijd: Japan Cup
  • Stadion: Swallows Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Swallows Yokohama Shikas
Normal Tactiek 円造
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
15.8 gemiddelde waardering 35.3
unsatisfactory Schieten average
poor Passen good
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Mambretti passt de bal met de wreef. González rent richting de bal. Inamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. González onderschept slim de pass. González schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Nikai bereikt de bal nog maar net als eerste. González verovert de bal door een tackle van achteren. González speelt de bal door. Bodenmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodenmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Yokohama Shikas 0:1

13e minuut.
Kakitani rent richting de bal. Młyczyński onderschept slim de pass. Młyczyński passt de bal met de wreef. González is nu in balbezit. González draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mambretti rent richting de bal. Mambretti passt de bal zonder na te denken. Młyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodenmann is nu in balbezit. Bodenmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Grøtterud bereikt de bal nog maar net als eerste. Grøtterud geeft een hoge lob. Amaterasu is nu in balbezit. Bodenmann verovert de bal door een tackle van achteren. Bodenmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Yokohama Shikas 0:2

21e minuut.
Komine met de inworp. Grøtterud is nu in balbezit. Murai begaat een overtreding. Murai krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Tsukamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Grøtterud onderschept slim de pass. Grøtterud speelt de bal door. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Yokohama Shikas 0:3

25e minuut.
Grøtterud met de inworp. Nikai is nu in balbezit. Młyczyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Młyczyński is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

26e minuut.
Tsukamoto maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grøtterud met een snelle inworp. Mambretti is nu in balbezit. Mambretti geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Yokohama Shikas 0:4

31e minuut.
Kakitani passt de bal in één keer door. Bodenmann rent richting de bal. Bodenmann probeert naar een medespeler te passen. González is nu in balbezit. González haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Grøtterud met een sublieme pass. González bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsukamoto is nu in balbezit. González onderschept slim de pass. González draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
González onderschept slim de pass. González geeft de bal voor. Amaterasu kan de bal niet met de borst controleren. Bodenmann rent richting de bal. Bodenmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swallows 73%, Yokohama Shikas 27%.
Swallows - Yokohama Shikas 0:4

49e minuut.
Sakal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Inamoto de bal. González is nu in balbezit. González schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Mambretti met een sublieme pass. Bondura geeft een hoge lob. Tsukamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. González verovert de bal door een tackle van achteren. González haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Amaterasu geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grøtterud geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bodenmann haalt uit met een fantastische trap. Daar is González, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. González onderschept slim de pass. González draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Yokohama Shikas 0:5

63e minuut.
Bondura kopt de bal weg. Bodenmann rent richting de bal. Bodenmann passt de bal met de wreef. González is nu in balbezit. González schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Mambretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mambretti geeft een lange en hoge pass. Inamoto heeft problemen om de bal te vangen. González rent richting de bal. González haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Yokohama Shikas 0:6

66e minuut.
Miura geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bondura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mambretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mambretti geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. González springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Bodenmann de bal. Amaterasu is nu in balbezit. Bodenmann onderschept slim de pass. Bodenmann heeft problemen om de bal te vangen. Bodenmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bodenmann rent richting de bal. Kakitani is nu in balbezit. Bodenmann maakt een afschuwelijke overtreding. Bodenmann krijgt een gele kaart.

77e minuut.
González is nu in balbezit. González passt de bal in één keer door. Amaterasu is nu in balbezit. Bodenmann verovert de bal door een tackle van achteren. Bodenmann schiet op doel. Akahoshi bokst de bal weg. Klungelig pakt Bodenmann de bal. Bodenmann haalt uit met een fantastische trap. Akahoshi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bondura neemt de hoekschop. Daar is González, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González schiet op doel. Na een snelle pass probeert Inamoto de bal onder controle te krijgen. Akahoshi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Yokohama Shikas 0:7

79e minuut.
González passt de bal in één keer door. Bondura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondura passt de bal in één keer door. Bodenmann is nu in balbezit. Bodenmann haalt uit met een fantastische trap. Akahoshi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Yokohama Shikas 0:8

86e minuut.
Mambretti rent richting de bal. Mambretti met een sublieme pass. Bodenmann heeft problemen om de bal te vangen. Bodenmann schiet op doel. Akahoshi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Yokohama Shikas 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swallows 76%, Yokohama Shikas 24%.
Swallows - Yokohama Shikas 0:9