Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool Esport FC Kagawa F.C
Normal Tactiek かつぴと
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 41.1
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Price is nu in balbezit. Price met een sublieme pass. Klungelig pakt Illgner de bal. Illgner haalt uit met een fantastische trap. Nakata probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Price onderschept slim de pass. Price passt de bal zonder na te denken. Illgner rent richting de bal. Illgner draait met de bal, schiet en ... Nakata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool Esport FC - Kagawa F.C 0:1

7e minuut.
Tsuzuki probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Owubokiri met een snelle inworp. Price rent richting de bal. Price haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ito heeft problemen om de bal te vangen. Price rent richting de bal. Price speelt de bal door. Illgner bereikt de bal nog maar net als eerste. Illgner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Illgner bereikt de bal nog maar net als eerste. Matter is nu in balbezit. Illgner is nu in balbezit. Rydz rent richting de bal. Rydz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kanazawa is nu in balbezit. Owubokiri onderschept slim de pass. Owubokiri geeft de bal voor. Illgner probeert de bal met de borst te controleren. Illgner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kanazawa rent richting de bal. Kanazawa geeft een lange en hoge pass. Rydz heeft problemen om de bal te vangen. Kaneka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaneka schiet op doel. Purcărea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nakata met een harde bal richting middenveld. Rydz kopt de bal weg. Illgner heeft problemen om de bal te vangen. Illgner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Price is nu in balbezit. Price passt de bal zonder na te denken. Rydz is nu in balbezit. Illgner rent richting de bal. Illgner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Nakata met een sublieme pass. Owubokiri rent richting de bal. Owubokiri met een sublieme pass. Illgner rent richting de bal. Illgner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool Esport FC 57%, Kagawa F.C 43%.
Liverpool Esport FC - Kagawa F.C 0:1

46e minuut.
Tsuzuki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koga komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Matter verovert de bal door een tackle van achteren. Owubokiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Owubokiri passt de bal in één keer door. Price is nu in balbezit. Price haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Owubokiri speelt de bal door. Rydz rent richting de bal. Rydz passt de bal met de wreef. Price is nu in balbezit. Price haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Owubokiri passt de bal zonder na te denken. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price passt de bal in één keer door. Illgner rent richting de bal. Illgner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool Esport FC - Kagawa F.C 0:2

56e minuut.
Illgner is nu in balbezit. Matter met een sublieme pass. Rydz rent richting de bal. Illgner is nu in balbezit. Illgner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool Esport FC - Kagawa F.C 0:3

59e minuut.
Inworp. Kanazawa met de inworp. Tsutsumi rent richting de bal. Tsutsumi passt de bal in één keer door. Koga geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Purcărea trapt de bal weg. Illgner kopt de bal weg. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price draait met de bal, schiet en ... Yamamoto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rydz zal de hoekschop nemen. Yamamoto heeft problemen om de bal te vangen. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price schiet op doel. Nakata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool Esport FC - Kagawa F.C 0:4

61e minuut.
Rydz kopt de bal weg. Price rent richting de bal. Illgner is nu in balbezit. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Inworp. Owubokiri met een snelle inworp. Koga rent richting de bal. Price onderschept slim de pass. Price schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Akimoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Price rent richting de bal. Price passt de bal in één keer door. Illgner is nu in balbezit. Illgner draait met de bal, schiet en ... Nakata bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool Esport FC - Kagawa F.C 0:5

71e minuut.
Illgner onderschept slim de pass. Illgner met een sublieme pass. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Illgner bereikt de bal nog maar net als eerste. Illgner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ito rent richting de bal. Illgner verovert de bal door een tackle van achteren. Illgner speelt de bal door. Price rent richting de bal. Price haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ito probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rydz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rydz passt de bal in één keer door. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool Esport FC - Kagawa F.C 0:6

81e minuut.
Ito is nu in balbezit. Illgner onderschept slim de pass. Illgner passt de bal in één keer door. Price rent richting de bal. Price schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool Esport FC - Kagawa F.C 0:7

85e minuut.
Illgner rent richting de bal. Illgner haalt uit met een fantastische trap. Hamada met een sublieme pass. Owubokiri is nu in balbezit. Owubokiri geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Rydz speelt de bal door. Illgner bereikt de bal nog maar net als eerste. Illgner passt de bal met de wreef. Price is nu in balbezit. Price schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool Esport FC - Kagawa F.C 0:8

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rydz met de inworp. Ito rent richting de bal. Illgner onderschept slim de pass. Illgner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool Esport FC 77%, Kagawa F.C 23%.
Liverpool Esport FC - Kagawa F.C 0:8