Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 12:29
  • Bekerwedstrijd: Japan Cup
  • Stadion: Hidoi Umi Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3100
Hidoi Umi Shueisha FC
Normal Tactiek Reup Manga
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 51
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 41
zwak Schieten formidabel
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Doeltrap. Isago trapt de bal weg. Nikas kopt de bal weg. Groote bereikt de bal nog maar net als eerste. Groote haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Isago bokst de bal weg.

4e minuut.
Niwa is nu in balbezit. Michalikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Beyaert rent richting de bal. Groote bereikt de bal nog maar net als eerste. Groote schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Umi - Shueisha FC 0:1

4e minuut.
Daar is Kamiya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groote verovert de bal door een tackle van achteren. Groote probeert naar een medespeler te passen. Beyaert rent richting de bal. Beyaert geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jaskot rent richting de bal. Jaskot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Umi - Shueisha FC 0:2

6e minuut.
Ishikawa is nu in balbezit. Ishikawa geeft een hoge lob. Kakimoto kopt de bal weg. Nikas rent richting de bal. Nikas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Michalikowski controleert de bal met de borst. Michalikowski met een sublieme pass. Groote is nu in balbezit. Groote schiet op doel. Isago maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Jaskot de bal. Groote is nu in balbezit. Groote haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Umi - Shueisha FC 0:3

13e minuut.
Nikas kopt de bal weg. Groote controleert de bal met de borst. Niwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Groote onderschept slim de pass. Groote haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Umi - Shueisha FC 0:4

17e minuut.
Groote bereikt de bal nog maar net als eerste. Groote passt de bal zonder na te denken. Beyaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Beyaert haalt uit met een fantastische trap. Isago probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Umi - Shueisha FC 0:5

17e minuut.
Inworp. Michalikowski met de inworp. Niwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot verovert de bal door een tackle van achteren. Jaskot geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Isago met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Nikas de bal. Nikas passt de bal in één keer door. Groote is nu in balbezit. Groote draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Eguchi rent richting de bal. Nikas verovert de bal door een tackle van achteren. Nikas probeert naar een medespeler te passen. Groote bereikt de bal nog maar net als eerste. Groote draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Umi - Shueisha FC 0:6

26e minuut.
Busto passt de bal in één keer door. Groote rent richting de bal. Groote passt de bal met de wreef. Daar is Jaskot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaskot draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Umi - Shueisha FC 0:7

30e minuut.
Michalikowski passt de bal in één keer door. Fryc probeert naar een medespeler te passen. Nikas probeert naar een medespeler te passen. Groote is nu in balbezit. Groote draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Michalikowski is nu in balbezit. Michalikowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Ishikawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot haalt uit met een fantastische trap. Isago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Groote is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Umi - Shueisha FC 0:8

34e minuut.
Jaskot is nu in balbezit. Niwa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaskot raakt geblesseerd tijdens het duel. Michalikowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Groote maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Michalikowski rent richting de bal. Michalikowski speelt de bal door. Klungelig pakt Jaskot de bal. Groote is nu in balbezit. Groote draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Groote bereikt de bal nog maar net als eerste. Groote passt de bal met de wreef. Maekawa speelt de bal door. Jaskot rent richting de bal. Jaskot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Umi - Shueisha FC 0:9

39e minuut.
Kamiya rent richting de bal. Nikas onderschept slim de pass. Nikas geeft een hoge lob. Beyaert krijgt zijn hoofd ertegen. Ishikawa controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Umi - Shueisha FC 0:10

40e minuut.
Beyaert rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ohkubo. Beyaert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nikas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Groote krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Maekawa de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Umi - Shueisha FC 0:11

40e minuut.
Moniwa probeert naar een medespeler te passen. Kamiya heeft problemen om de bal te vangen. Groote bereikt de bal nog maar net als eerste. Groote haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Umi - Shueisha FC 0:12

43e minuut.
Klungelig pakt Jaskot de bal. Jaskot kopt de bal weg. Maekawa heeft problemen om de bal te vangen. Groote bereikt de bal nog maar net als eerste. Groote haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Beyaert rent richting de bal. Groote bereikt de bal nog maar net als eerste. Groote haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Umi - Shueisha FC 0:13

44e minuut.
Busto rent richting de bal. Busto speelt de bal door. Beyaert rent richting de bal. Beyaert geeft een hoge lob. Jaskot krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hidoi Umi 83%, Shueisha FC 17%.
Hidoi Umi - Shueisha FC 0:13

46e minuut.
Kamiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Michalikowski probeert naar een medespeler te passen. Groote is nu in balbezit. Groote haalt uit met een fantastische trap. Isago bokst de bal weg. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Nikas rent richting de bal. Nikas geeft een hoge lob. Groote is nu in balbezit. Groote haalt uit met een fantastische trap. Isago maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Umi - Shueisha FC 0:14

51e minuut.
Niwa is nu in balbezit. Groote verovert de bal door een tackle van achteren. Jaskot rent richting de bal. Jaskot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Umi - Shueisha FC 0:15

54e minuut.
Michalikowski is nu in balbezit. Michalikowski passt de bal met de wreef. Jaskot met een sublieme pass. Groote rent richting de bal. Groote draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Beyaert rent richting de bal. Beyaert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Michalikowski passt de bal in één keer door. Groote bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot rent richting de bal. Jaskot draait met de bal, schiet en ... Isago werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Umi - Shueisha FC 0:16

58e minuut.
Groote rent richting de bal. Groote passt de bal zonder na te denken. Jaskot heeft problemen om de bal te vangen. Jaskot haalt uit met een fantastische trap. Isago werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Umi - Shueisha FC 0:17

60e minuut.
Klungelig pakt Groote de bal. Groote speelt de bal door. Beyaert rent richting de bal. Beyaert haalt uit met een fantastische trap. Isago werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Itachi met de inworp. Niwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot verovert de bal door een tackle van achteren. Jaskot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Umi - Shueisha FC 0:18

62e minuut.
Kamiya kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michalikowski met de inworp. Nikas geeft de bal voor. Beyaert maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Nikas is nu in balbezit. Nikas geeft de bal voor. Beyaert rent richting de bal. Beyaert haalt uit met een fantastische trap. Isago maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Umi - Shueisha FC 0:19

69e minuut.
Beyaert is nu in balbezit. Beyaert met een sublieme pass. Michalikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalikowski geeft een hoge lob. Jaskot krijgt zijn hoofd ertegen. Isago bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Umi - Shueisha FC 0:20

72e minuut.
Nikas verovert de bal door een tackle van achteren. Nikas geeft een hoge lob. Jaskot kopt de bal weg. Groote bereikt de bal nog maar net als eerste. Groote draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Michalikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michalikowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Maekawa de bal. Groote rent richting de bal. Groote haalt uit met een fantastische trap. Isago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Kakimoto is nu in balbezit. Busto onderschept slim de pass. Busto geeft de bal voor. Groote is nu in balbezit. Groote draait met de bal, schiet en ... Isago bokst de bal weg. Beyaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Beyaert draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Jaskot rent richting de bal. Jaskot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Umi - Shueisha FC 0:21

77e minuut.
Moniwa passt de bal in één keer door. Inworp. Nikas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michalikowski geeft een hoge lob. Jaskot maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Isago trapt de bal weg van het doel. Nikas kopt de bal weg. Beyaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Beyaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Umi - Shueisha FC 0:22

81e minuut.
Inworp. Michalikowski met een snelle inworp. Nikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikas geeft een lange en hoge pass. Isago werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Umi - Shueisha FC 0:23

85e minuut.
Niwa heeft problemen om de bal te vangen. Michalikowski onderschept slim de pass. Michalikowski passt de bal zonder na te denken. Groote bereikt de bal nog maar net als eerste. Groote schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Oguro met een sublieme pass. Nikas geeft de bal voor. Jaskot is nu in balbezit. Jaskot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Umi - Shueisha FC 0:24

90e minuut.
Groote passt de bal met de wreef. Jaskot rent richting de bal. Jaskot passt de bal met de wreef. Beyaert rent richting de bal. Beyaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Umi - Shueisha FC 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hidoi Umi 76%, Shueisha FC 24%.
Hidoi Umi - Shueisha FC 0:25