Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Midori Sampo Okashi AFC
Normal Tactiek Z1
45% Balbezit 55%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 49
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 46.2
slecht Schieten formidabel
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Sucigan is nu in balbezit. Sakoi begaat een overtreding. Sucigan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tychna zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Tumbaco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tumbaco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Besteci probeert naar een medespeler te passen. Sucigan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nagatomi. Nagatomi krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Mantas onderschept slim de pass. Mantas geeft de bal voor. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco haalt uit met een fantastische trap. Seto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Sampo - Okashi AFC 0:1

7e minuut.
Mantas passt de bal zonder na te denken. Hirao probeert de bal aan de voet te houden. Tumbaco rent richting de bal. Tumbaco haalt uit met een fantastische trap. Seto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Sampo - Okashi AFC 0:2

13e minuut.
Sakoi heeft problemen om de bal te vangen. Gąsior met een sublieme pass. Mantas speelt de bal door. Besteci is nu in balbezit. Besteci draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gąsior zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tychna rent richting de bal. Tychna geeft de bal voor. Besteci rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Sampo - Okashi AFC 0:3

16e minuut.
Besteci geeft de bal voor. Nagatomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco verovert de bal door een tackle van achteren. Tumbaco schiet op doel. Seto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Sampo - Okashi AFC 0:4

20e minuut.
Tychna onderschept slim de pass. Tychna passt de bal in één keer door. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco haalt uit met een fantastische trap. Seto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Sampo - Okashi AFC 0:5

22e minuut.
Gąsior probeert naar een medespeler te passen. Tumbaco rent richting de bal. Tumbaco passt de bal in één keer door. Sucigan is nu in balbezit. Sucigan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sakoi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mantas met de inworp. Tychna rent richting de bal. Tychna geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Besteci rent richting de bal. Tumbaco is nu in balbezit. Besteci is nu in balbezit. Besteci draait met de bal, schiet en ... Seto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Sampo - Okashi AFC 0:6

29e minuut.
Gąsior speelt de bal door. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan passt de bal in één keer door. Daar is Besteci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Besteci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Sampo - Okashi AFC 0:7

31e minuut.
Sucigan onderschept slim de pass. Gąsior bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsior passt de bal in één keer door. Tumbaco is nu in balbezit. Tumbaco schiet op doel. Seto bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Sampo - Okashi AFC 0:8

34e minuut.
Tychna geeft de bal voor. Besteci rent richting de bal. Besteci probeert naar een medespeler te passen. Tumbaco rent richting de bal. Tumbaco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Sampo - Okashi AFC 0:9

37e minuut.
Gąsior onderschept slim de pass. Gąsior geeft een lange en hoge pass. Daar is Mijata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tumbaco is nu in balbezit. Tumbaco schiet op doel. Seto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Narazki kopt de bal weg. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan met een sublieme pass. Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Yoshikawa met een harde bal richting middenveld. Tychna is nu in balbezit. Tychna probeert naar een medespeler te passen. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tychna kopt de bal weg. Besteci rent richting de bal. Besteci met een sublieme pass. Tumbaco heeft problemen om de bal te vangen. Tumbaco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tanoue probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tychna kopt de bal weg. Besteci is nu in balbezit. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Sucigan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijata rent richting de bal. Sucigan verovert de bal door een tackle van achteren. Sucigan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Sampo - Okashi AFC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Midori Sampo 79%, Okashi AFC 21%.
Midori Sampo - Okashi AFC 0:10

46e minuut.
Mantas is nu in balbezit. Mantas speelt de bal door. Besteci heeft problemen om de bal te vangen. Besteci draait met de bal, schiet en ... Tumbaco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Sampo - Okashi AFC 0:11

47e minuut.
Klungelig pakt Ohta de bal. Sakoi rent richting de bal. Tumbaco rent richting de bal. Besteci is nu in balbezit. Besteci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Sampo - Okashi AFC 0:12

50e minuut.
Besteci is nu in balbezit. Tumbaco is nu in balbezit. Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci draait met de bal, schiet en ... Seto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Sampo - Okashi AFC 0:13

51e minuut.
Morishima rent richting de bal. Besteci verovert de bal door een tackle van achteren. Besteci passt de bal zonder na te denken. Sucigan rent richting de bal. Sucigan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Mantas geeft de bal voor. Tumbaco is nu in balbezit. Besteci probeert de bal aan de voet te houden. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tumbaco is nu in balbezit. Tumbaco draait met de bal, schiet en ... Seto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Sampo - Okashi AFC 0:14

57e minuut.
Besteci geeft een hoge lob. Seto speelt de bal door. Mantas kopt de bal weg. Besteci controleert de bal met de borst. Besteci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ohta is nu in balbezit. Tychna verovert de bal door een tackle van achteren. Tychna geeft een lange en hoge pass. Sucigan is nu in balbezit. Sucigan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Sampo - Okashi AFC 0:15

62e minuut.
Seto trapt de bal weg. Tychna probeert de bal met de borst te controleren. Tychna probeert naar een medespeler te passen. Sucigan rent richting de bal. Sucigan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Seto trapt de bal weg van het doel. Mantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantas speelt de bal door. Besteci rent richting de bal. Besteci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mantas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tychna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tychna geeft een hoge lob. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco schiet op doel. Seto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Sampo - Okashi AFC 0:16

68e minuut.
García Moya geeft een lange en hoge pass. Tumbaco rent richting de bal. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan draait met de bal, schiet en ... Seto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Sampo - Okashi AFC 0:17

70e minuut.
Daar is Sucigan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sucigan passt de bal in één keer door. Yoshikawa rent richting de bal. Besteci verovert de bal door een tackle van achteren. Besteci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Sampo - Okashi AFC 0:18

71e minuut.
Hirao is nu in balbezit. Besteci verovert de bal door een tackle van achteren. Tumbaco heeft problemen om de bal te vangen. Sucigan rent richting de bal. Sucigan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Sampo - Okashi AFC 0:19

73e minuut.
García Moya onderschept slim de pass. García Moya geeft een lange en hoge pass. Besteci rent richting de bal. Besteci schiet op doel. Seto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Sampo - Okashi AFC 0:20

75e minuut.
Mijata probeert de bal met de borst te controleren. Tumbaco rent richting de bal. Tumbaco passt de bal in één keer door. Besteci is nu in balbezit. Besteci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gąsior speelt de bal door. Tumbaco is nu in balbezit. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci is nu in balbezit. Besteci draait met de bal, schiet en ... Seto bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Sampo - Okashi AFC 0:21

79e minuut.
Sucigan is nu in balbezit. Sucigan passt de bal met de wreef. Mantas speelt de bal door. Besteci is nu in balbezit. Besteci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Nagatomi controleert de bal met de borst. Gąsior verovert de bal door een tackle van achteren. Gąsior probeert naar een medespeler te passen. Besteci rent richting de bal. Besteci schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Besteci is nu in balbezit. Besteci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Sampo - Okashi AFC 0:22

82e minuut.
Ohta passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Narazki de bal. Sucigan maakt een afschuwelijke overtreding. Sucigan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

83e minuut.
Narazki is nu in balbezit. Gąsior geeft een lange en hoge pass. Mantas kopt de bal weg. Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Sampo - Okashi AFC 0:23

86e minuut.
Funakoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Funakoshi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tumbaco de bal. Tumbaco draait met de bal, schiet en ... Seto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Sampo - Okashi AFC 0:24

87e minuut.
Tanoue speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mantas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Tychna de bal. Tychna geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Hirao rent richting de bal. Hirao probeert naar een medespeler te passen. Mantas probeert naar een medespeler te passen. Besteci is nu in balbezit. Besteci schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tumbaco is nu in balbezit. Tumbaco schiet op doel. Seto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Sampo - Okashi AFC 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Midori Sampo 83%, Okashi AFC 17%.
Midori Sampo - Okashi AFC 0:25