Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Algengir Vellir Eitraðir Firðir
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19
hopeless Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Helgason onderschept slim de pass. Helgason met een sublieme pass. Böðvarsson is nu in balbezit. Böðvarsson geeft een hoge lob. Leifsson krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Algengir Vellir - Eitraðir Firðir 1:0

26e minuut.
Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Leifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason begaat een overtreding. Leifsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Víðirsson neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sindrason onderschept slim de pass. Sindrason passt de bal in één keer door. Jónharðson bereikt de bal nog maar net als eerste. Samúelsson is nu in balbezit. Samúelsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Traustason is nu in balbezit. Traustason passt de bal zonder na te denken. Leifsson rent richting de bal. Leifsson schiet op doel. Grétarsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Algengir Vellir - Eitraðir Firðir 2:0

39e minuut.
Samúelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Traustason rent richting de bal. Samúelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Samúelsson haalt uit met een fantastische trap. Freybjörnsson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Daar is Víðirsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Víðirsson met een sublieme pass. Ögmundarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Samúelsson onderschept slim de pass. Samúelsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Sindrason met een sublieme pass. Helgason rent richting de bal. Helgason passt de bal zonder na te denken. Samúelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Samúelsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algengir Vellir 55%, Eitraðir Firðir 45%.
Algengir Vellir - Eitraðir Firðir 2:0

69e minuut.
Friðbjörnsson rent richting de bal. Friðbjörnsson geeft de bal voor. Klungelig pakt Óskarsson de bal. Samúelsson is nu in balbezit. Samúelsson draait met de bal, schiet en ... Freybjörnsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Helgason probeert naar een medespeler te passen. Sindrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Óskarsson geeft een hoge lob. Leifsson is nu in balbezit. Leifsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Jónharðson is nu in balbezit. Jónharðson met een sublieme pass. Óskarsson is nu in balbezit. Samúelsson rent richting de bal. Samúelsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algengir Vellir 58%, Eitraðir Firðir 42%.
Algengir Vellir - Eitraðir Firðir 2:0