Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KR R Dugandi Fiskar
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
weak Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Vaiknurm passt de bal in één keer door. Brandsson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guðbjörnsson. Guðbjörnsson krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Oddason probeert naar een medespeler te passen. Guðbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðbjörnsson passt de bal met de wreef. Samúelsson rent richting de bal. Samúelsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Hólmgeirsson met de inworp. Friðþjófsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Friðþjófsson geeft een lange en hoge pass. Samúelsson is nu in balbezit. Samúelsson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Daribyan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KR R - Dugandi Fiskar 0:1

11e minuut.
Brandsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðbjörnsson is nu in balbezit. Guðbjörnsson passt de bal in één keer door. Samúelsson rent richting de bal. Samúelsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kasdaglis kopt de bal weg. Mesropyan rent richting de bal. Daar is Þorkelsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mesropyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kotanjyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigmarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sigmarsson met een sublieme pass. Samúelsson is nu in balbezit. Samúelsson schiet op doel. Lepikult bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KR R - Dugandi Fiskar 0:2

27e minuut.
Jarvine bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðbjörnsson onderschept slim de pass. Guðbjörnsson speelt de bal door. Samúelsson rent richting de bal. Samúelsson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lepikult probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Mesropyan speelt de bal door. Kasdaglis rent richting de bal. Elvarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasdaglis onderschept slim de pass. Kasdaglis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Baroš verovert de bal door een tackle van achteren. Elvarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroš onderschept slim de pass. Kasdaglis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasdaglis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KR R 45%, Dugandi Fiskar 55%.
KR R - Dugandi Fiskar 0:2

47e minuut.
Jarvine verovert de bal door een tackle van achteren. Máson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarvine schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jarvine krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Þorrason met een sublieme pass. Vaiknurm geeft een hoge lob. Þorrason heeft problemen om de bal te vangen. Baroš is nu in balbezit. Baroš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KR R - Dugandi Fiskar 1:2

83e minuut.
Friðþjófsson geeft een lange en hoge pass. Daar is Kotanjyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotanjyan met een sublieme pass. Kasdaglis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasdaglis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Friðþjófsson kan de bal niet met de borst controleren. Mesropyan rent richting de bal. Mesropyan met een sublieme pass. Kasdaglis is nu in balbezit. Kasdaglis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KR R - Dugandi Fiskar 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KR R 48%, Dugandi Fiskar 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KR R - Dugandi Fiskar 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

103e minuut.
Doeltrap. Lepikult trapt de bal weg van het doel. Kasdaglis is nu in balbezit. Baroš rent richting de bal. Baroš haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KR R - Dugandi Fiskar 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KR R 41%, Dugandi Fiskar 59%.
KR R - Dugandi Fiskar 3:2

113e minuut.
Vaiknurm met een sublieme pass. Kasdaglis rent richting de bal. Baroš heeft problemen om de bal te vangen. Baroš schiet op doel. Þorkelsson probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KR R 26%, Dugandi Fiskar 74%.
KR R - Dugandi Fiskar 3:2