Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fjórir Kappar Breiðablik
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Þorbergsson geeft een hoge lob. Gottskálksson rent richting de bal. Met opzet legt Hreinnsson zijn tegenspeler op de grond. Hreinnsson krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Andrason geeft een hoge lob. Þorbergsson is nu in balbezit. Hreinnsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hreinnsson krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Ingibergsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gíslason komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Gíslason met de inworp. Maríusson rent richting de bal. Maríusson geeft de bal voor. Sverrisson rent richting de bal. Gottskálksson is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sverrisson met de inworp. Maríusson is nu in balbezit. Erlendsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Erlendsson krijgt een gele kaart. Maríusson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maríusson komt bij de bal en schiet. Gottskálksson maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fjórir Kappar - Breiðablik 1:0

18e minuut.
Erlendsson rent richting de bal. Hansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansson passt de bal in één keer door. Ingason is nu in balbezit. Ingason haalt uit met een fantastische trap. Hjörleifsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fjórir Kappar - Breiðablik 1:1

29e minuut.
Þorbergsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hansson verovert de bal door een tackle van achteren. Ingason rent richting de bal. Hansson is nu in balbezit. Hansson draait met de bal, schiet en ... Hjörleifsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Gíslason bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlason onderschept slim de pass. Atlason passt de bal in één keer door. Gústafsson rent richting de bal. Gústafsson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Elíasson trapt de bal weg. Maríusson kopt de bal weg. Klungelig pakt Pétursson de bal. Gottskálksson rent richting de bal. Gottskálksson draait met de bal, schiet en ... Njálsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fjórir Kappar 42%, Breiðablik 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fjórir Kappar - Breiðablik 1:1

46e minuut.
Hansson met een sublieme pass. Daar is Ingason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maríusson verovert de bal door een tackle van achteren. Maríusson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Maríusson verovert de bal door een tackle van achteren. Maríusson probeert naar een medespeler te passen. Daðason is nu in balbezit. Daar is Þorbergsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Þorbergsson geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Garðarsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ásbjörnsson komt het veld opgelopen. Sverrisson met een snelle inworp. Klungelig pakt Maríusson de bal. Maríusson geeft de bal voor. Gíslason is nu in balbezit. Gíslason draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Maríusson is nu in balbezit. Maríusson geeft de bal voor. Klungelig pakt Andrason de bal. Gottskálksson rent richting de bal. Gottskálksson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fjórir Kappar - Breiðablik 2:1

72e minuut.
Ingason probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hansson de bal. Gottskálksson rent richting de bal. Gottskálksson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Erlendsson onderschept slim de pass. Erlendsson passt de bal in één keer door. Hansson rent richting de bal. Ingason is nu in balbezit. Ingason haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sverrisson met een snelle inworp. Klungelig pakt Maríusson de bal. Maríusson schiet op doel. Gíslason bereikt de bal nog maar net als eerste. Gíslason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fjórir Kappar - Breiðablik 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fjórir Kappar 39%, Breiðablik 61%.
Fjórir Kappar - Breiðablik 3:1