Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UMF Jöklar Vísundar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.6
hopeless Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Heiðarsson met een snelle inworp. Gustavsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Friðbjörnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þorbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorbergsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ingimagnsson speelt de bal door. Eðvarðsson is nu in balbezit. Þorbergsson is nu in balbezit. Þorbergsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Þorbergsson is nu in balbezit. Þorbergsson passt de bal zonder na te denken. Sjafnarsson rent richting de bal. Sjafnarsson draait met de bal, schiet en ... Carlsson controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gabríelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabríelsson passt de bal in één keer door. Þorbergsson probeert naar een medespeler te passen. Eðvarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eðvarðsson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Sigurvinson trapt de bal weg. Sjafnarsson kopt de bal weg. Þórlaksson controleert de bal met de borst. Ingimagnsson rent richting de bal. Ingimagnsson geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UMF Jöklar 50%, Vísundar 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UMF Jöklar - Vísundar 0:0

46e minuut.
Eðvarðsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þorbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eðvarðsson is nu in balbezit. Þorbergsson rent richting de bal. Þorbergsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Þorbergsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þorbergsson passt de bal met de wreef. Heiðarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eðvarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eðvarðsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Hilmarsson met een snelle inworp. Steingrímsson is nu in balbezit. Steingrímsson geeft een hoge lob. Gabríelsson is nu in balbezit. Gabríelsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Inworp. Ingimagnsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eðvarðsson rent richting de bal. Eðvarðsson haalt uit met een fantastische trap. Sigurvinson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UMF Jöklar - Vísundar 1:0

90e minuut.
Sjafnarsson kopt de bal weg. Þorbergsson rent richting de bal. Þorbergsson passt de bal zonder na te denken. Eðvarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eðvarðsson draait met de bal, schiet en ... Sigurvinson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UMF Jöklar 36%, Vísundar 64%.
UMF Jöklar - Vísundar 1:0