Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gamlir Kappar Little Folk Shops
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 27.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


11e minuut.
Lanzon met een sublieme pass. Inworp. Jóhannesson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sighvatsson is nu in balbezit. Sighvatsson geeft een hoge lob. Davíðsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Sikiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Indridason tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sikiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kulewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Severinsson is nu in balbezit. Severinsson geeft de bal voor. Lepper maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ómarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski rent richting de bal. Kulewski passt de bal zonder na te denken. Severinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Severinsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Severinsson probeert naar een medespeler te passen. Ibrashev rent richting de bal. Ibrashev met een sublieme pass. Lepper rent richting de bal. Lepper schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Severinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Severinsson geeft de bal voor. Daar is Lepper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lepper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamlir Kappar - Little Folk Shops 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamlir Kappar 60%, Little Folk Shops 40%.
Gamlir Kappar - Little Folk Shops 0:1

46e minuut.
Kulewski passt de bal met de wreef. Lanzon is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Þorleifsson. Þorleifsson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamlir Kappar 64%, Little Folk Shops 36%.
Gamlir Kappar - Little Folk Shops 0:1