Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Djarfir Piltar Dread Knights
Normal Tactiek Dread
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 33.6
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


6e minuut.
Vargas onderschept slim de pass. Vargas probeert naar een medespeler te passen. De Swaef rent richting de bal. De Swaef draait met de bal, schiet en ... Sigurðsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Djarfir Piltar - Dread Knights 0:1

7e minuut.
Andrésson geeft een lange en hoge pass. Ellertsson is nu in balbezit. Kürtös begaat een overtreding. Kürtös krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Sena verovert de bal door een tackle van achteren. Sena speelt de bal door. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Swaef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Swaef schiet op doel. Sigurðsson bokst de bal weg.

12e minuut.
Kürtös kopt de bal weg. Colţan is nu in balbezit. Colţan geeft een lange en hoge pass. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Djarfir Piltar - Dread Knights 0:2

14e minuut.
Sigmarsson heeft problemen om de bal te vangen. De Swaef verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas is nu in balbezit. Stępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Djarfir Piltar - Dread Knights 0:3

27e minuut.
Ríkharðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. De Swaef onderschept slim de pass. De Swaef passt de bal met de wreef. Vargas is nu in balbezit. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Vífillsson passt de bal zonder na te denken. Brandsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandsson passt de bal met de wreef. Daar is Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Djarfir Piltar - Dread Knights 0:4

31e minuut.
De Swaef geeft een lange en hoge pass. Brandsson probeert naar een medespeler te passen. Stępek rent richting de bal. Vargas rent richting de bal. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kürtös is nu in balbezit. Kürtös geeft een hoge lob. Vargas rent richting de bal. Vargas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Djarfir Piltar - Dread Knights 0:5

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colţan met de inworp. Kürtös speelt de bal door. Stępek rent richting de bal. Stępek geeft de bal voor. Paal! Vargas rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ríkharðsson kopt de bal weg. Colţan rent richting de bal. Colţan geeft een lange en hoge pass. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Djarfir Piltar 64%, Dread Knights 36%.
Djarfir Piltar - Dread Knights 0:5

47e minuut.
Doeltrap. Sigurðsson trapt de bal weg. Sena kopt de bal weg. Vargas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Djarfir Piltar - Dread Knights 0:6

48e minuut.
Daar is Stępek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colţan is nu in balbezit. Colţan probeert naar een medespeler te passen. Stępek heeft problemen om de bal te vangen. Stępek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sigurðsson met een harde bal richting middenveld. Sena kopt de bal weg. Tecchio controleert de bal met de borst. Tecchio geeft een hoge lob. Vargas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kürtös probeert naar een medespeler te passen. Tecchio is nu in balbezit. Tecchio passt de bal in één keer door. Vargas rent richting de bal. Vargas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Stępek met een sublieme pass. Kürtös bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürtös speelt de bal door. Tecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecchio geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
De Swaef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Swaef geeft de bal voor. Stępek is nu in balbezit. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Djarfir Piltar - Dread Knights 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Djarfir Piltar 62%, Dread Knights 38%.
Djarfir Piltar - Dread Knights 0:7