Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gamlir Flóar ST
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 32.4
waardeloos Schieten solide
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Þórhallsson heeft problemen om de bal te vangen. Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea passt de bal met de wreef. Daar is Branco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Branco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kárason geeft de bal voor. Hauksson kopt de bal weg. Hlynsson probeert de bal aan de voet te houden. Mihalcea rent richting de bal. Mihalcea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Gíslason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Branco rent richting de bal. Branco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Hólmsteinnsson probeert naar een medespeler te passen. Hafliðason rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Syska. Syska krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Mučibabić met een sublieme pass. Mihalcea is nu in balbezit. Mihalcea passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Branco de bal. Branco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gíslason trapt de bal weg. Kárason kopt de bal weg. Branco is nu in balbezit. Branco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamlir Flóar 58%, ST 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gamlir Flóar - ST 0:0

55e minuut.
Mučibabić passt de bal met de wreef. Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea speelt de bal door. Klungelig pakt Branco de bal. Branco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamlir Flóar - ST 0:1

61e minuut.
Depcik met een snelle inworp. Mihalcea is nu in balbezit. Mihalcea geeft een lange en hoge pass. Branco is nu in balbezit. Branco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mučibabić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mihalcea de bal. Mihalcea passt de bal in één keer door. Branco rent richting de bal. Branco schiet op doel. Friðgeirsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Þórhallsson is nu in balbezit. Mihalcea onderschept slim de pass. Mihalcea haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hauksson de bal onder controle te krijgen. Friðgeirsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamlir Flóar - ST 0:2

77e minuut.
Viggósson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spantidakis met de inworp. Daar is Syska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syska geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hauksson is nu in balbezit. Mihalcea rent richting de bal. Mihalcea geeft een lange en hoge pass. Branco is nu in balbezit. Branco draait met de bal, schiet en ... Friðgeirsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamlir Flóar - ST 0:3

80e minuut.
Þórhallsson rent richting de bal. Mihalcea onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hlynsson. Hlynsson krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Mihalcea passt de bal zonder na te denken. Gíslason bereikt de bal nog maar net als eerste. Branco verovert de bal door een tackle van achteren. Branco schiet op doel. Friðgeirsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamlir Flóar - ST 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamlir Flóar 70%, ST 30%.
Gamlir Flóar - ST 0:4