Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Átta Betlarar Misþyrming
Normal Tactiek bm
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 25.7
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Guðmundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðmundsson passt de bal zonder na te denken. Kimlička rent richting de bal. Cabello rent richting de bal. Cabello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Guðmundsson onderschept slim de pass. Eyjólfsson rent richting de bal. Guðmundsson onderschept slim de pass. Guðmundsson geeft de bal voor. Kimlička springt en kopt de bal. Sindrason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Ásmundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariaza verovert de bal door een tackle van achteren. Ariaza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cabello de bal. Cabello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Guðmundsson is nu in balbezit. Arnfinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnfinnsson speelt de bal door. Klungelig pakt Kimlička de bal. Kimlička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Átta Betlarar - Misþyrming 0:1

34e minuut.
Ariaza rent richting de bal. Ariaza probeert naar een medespeler te passen. Kimlička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimlička schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sigurbjörnsson de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Átta Betlarar - Misþyrming 0:2

35e minuut.
Klungelig pakt Rúnarsson de bal. Rúnarsson speelt de bal door. Sigursteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimlička verovert de bal door een tackle van achteren. Kimlička draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Arnfinnsson speelt de bal door. Kimlička bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyjólfsson rent richting de bal. Ariaza onderschept slim de pass. Ariaza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Sigþórsson is nu in balbezit. Arnfinnsson onderschept slim de pass. Arnfinnsson probeert naar een medespeler te passen. Kimlička rent richting de bal. Kimlička draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Átta Betlarar 72%, Misþyrming 28%.
Átta Betlarar - Misþyrming 0:2

56e minuut.
Sindrason rent richting de bal. Sindrason speelt de bal door. Ariaza probeert naar een medespeler te passen. Kimlička rent richting de bal. Kimlička schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Darrason is nu in balbezit. Darrason geeft de bal voor. Barrero is nu in balbezit. Barrero speelt de bal door. Guðmundsson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Guðmundsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ariaza heeft problemen om de bal te vangen. Ariaza probeert naar een medespeler te passen. Kimlička is nu in balbezit. Kimlička draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Átta Betlarar - Misþyrming 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Átta Betlarar 86%, Misþyrming 14%.
Átta Betlarar - Misþyrming 0:3