Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Volsungur Victoria Keflavik
Normal Tactiek sativa
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 30.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen average
weak Verdedigen poor


14e minuut.
Klungelig pakt Indridason de bal. Gmitrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmitrzak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Memmersheim de bal. Memmersheim geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Hólmarsson heeft problemen om de bal te vangen. Gmitrzak rent richting de bal. Gmitrzak probeert naar een medespeler te passen. Steindórsson rent richting de bal. Steindórsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Joakimsson geeft de bal voor. Gmitrzak rent richting de bal. Gmitrzak passt de bal zonder na te denken. Datvadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Datvadze geeft een hoge lob. Erlendsson bokst de bal weg. Steindórsson rent richting de bal. Tumason onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Volsungur - Victoria Keflavik 0:1

35e minuut.
Okorski rent richting de bal. Okorski geeft een hoge lob. Hólmarsson kan de bal niet met de borst controleren. Steindórsson rent richting de bal. Steindórsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Volsungur - Victoria Keflavik 0:2

39e minuut.
Ólason speelt de bal door. Jónatansson heeft problemen om de bal te vangen. Memmersheim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Memmersheim krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Memmersheim kopt de bal weg. Klungelig pakt Indridason de bal. Gmitrzak probeert naar een medespeler te passen. Steindórsson is nu in balbezit. Steindórsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Volsungur 78%, Victoria Keflavik 22%.
Volsungur - Victoria Keflavik 0:2

47e minuut.
Inworp. Okorski met de inworp. Gmitrzak met een sublieme pass. Memmersheim rent richting de bal. Memmersheim geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Volsungur - Victoria Keflavik 0:3

62e minuut.
Kristmundsson probeert naar een medespeler te passen. Bergþórsson geeft een hoge lob. Datvadze kopt de bal weg. Steindórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steindórsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Volsungur - Victoria Keflavik 0:4

64e minuut.
Steindórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmitrzak is nu in balbezit. Gmitrzak passt de bal in één keer door. Datvadze is nu in balbezit. Datvadze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Volsungur - Victoria Keflavik 0:5

77e minuut.
Datvadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Datvadze haalt uit met een fantastische trap. Daar is Tumason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steindórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steindórsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Valgarðsson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gmitrzak met een snelle inworp. Memmersheim rent richting de bal. Memmersheim geeft de bal voor. Erlendsson bokst de bal weg.

90e minuut.
Joakimsson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ólason met de inworp. Kristmundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristmundsson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Volsungur 66%, Victoria Keflavik 34%.
Volsungur - Victoria Keflavik 0:5