Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glöggir Hestar True Damaged
Normal Tactiek UwU
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.2 gemiddelde waardering 39.7
slecht Schieten goed
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Vilhjálmsson geeft een lange en hoge pass. Snæbjörnsson controleert de bal met de borst. Nonnason rent richting de bal. Nonnason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glöggir Hestar - True Damaged 0:1

3e minuut.
Geirsson passt de bal zonder na te denken. Snæbjörnsson rent richting de bal. Nonnason verovert de bal door een tackle van achteren. Henriksson is nu in balbezit. Henriksson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nonnason bereikt de bal nog maar net als eerste. Henriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henriksson schiet op doel. Hjartarson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glöggir Hestar - True Damaged 0:2

12e minuut.
Geirsson passt de bal in één keer door. Maaskant is nu in balbezit. Henriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonnason bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonnason schiet op doel. Hjartarson bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Maaskant geeft de bal voor. Nonnason bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonnason probeert naar een medespeler te passen. Henriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henriksson schiet op doel. Paal! Hjartarson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Maaskant kopt de bal weg. Klungelig pakt Fjölnisson de bal. Nonnason rent richting de bal. Nonnason haalt uit met een fantastische trap. Ragnarsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Maaskant probeert naar een medespeler te passen. Vilhjálmsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhjálmsson geeft een hoge lob. Nonnason is nu in balbezit. Nonnason geeft een lange en hoge pass. Hjartarson bokst de bal weg. Paal!

27e minuut.
Vilhjálmsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Róbertsson. Vilhjálmsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Geirsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Henriksson maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glöggir Hestar - True Damaged 0:3

32e minuut.
Maaskant bereikt de bal nog maar net als eerste. Maaskant passt de bal in één keer door. Nonnason bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonnason draait met de bal, schiet en ... Hjartarson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glöggir Hestar - True Damaged 0:4

39e minuut.
Batista is nu in balbezit. Róbertsson onderschept slim de pass. Róbertsson passt de bal met de wreef. Andrésson bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrésson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Geirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Geirsson geeft een hoge lob. Henriksson kopt de bal weg. Klungelig pakt Nonnason de bal. Nonnason draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glöggir Hestar 82%, True Damaged 18%.
Glöggir Hestar - True Damaged 0:4

46e minuut.
Geirsson geeft een hoge lob. Fjölnisson is nu in balbezit. Maaskant verovert de bal door een tackle van achteren. Maaskant geeft de bal voor. Henriksson springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glöggir Hestar - True Damaged 0:5

51e minuut.
Geirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Geirsson met een sublieme pass. Vilhjálmsson geeft de bal voor. Nonnason springt en kopt de bal. Hjartarson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glöggir Hestar - True Damaged 0:6

56e minuut.
Gunnarsson rent richting de bal. Ólafsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ólafsson geeft een lange en hoge pass. Nonnason bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonnason schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Gunnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ólafsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ólafsson geeft een hoge lob. Nonnason is nu in balbezit. Nonnason schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Snæbjörnsson maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ólafsson kopt de bal weg. Maaskant speelt de bal door. Henriksson rent richting de bal. Henriksson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fjölnisson met een snelle inworp. Maaskant speelt de bal door. Nonnason is nu in balbezit. Nonnason draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Glöggir Hestar - True Damaged 0:7

72e minuut.
Andrésson speelt de bal door. Daar is Snæbjörnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Snæbjörnsson speelt de bal door. Henriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henriksson schiet op doel. Hjartarson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Karasiewicz met de inworp. Vilhjálmsson is nu in balbezit. Vilhjálmsson geeft een lange en hoge pass. Nonnason bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonnason schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Maaskant met een snelle inworp. Geirsson is nu in balbezit. Geirsson passt de bal in één keer door. Nonnason probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Henriksson de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Nonnason draait met de bal, schiet en ... Henriksson heeft problemen om de bal te vangen. Nonnason is nu in balbezit. Nonnason haalt uit met een fantastische trap. Ragnarsson probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Henriksson is nu in balbezit. Snæbjörnsson onderschept slim de pass. Snæbjörnsson geeft de bal voor. Maaskant rent richting de bal. Maaskant geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glöggir Hestar 72%, True Damaged 28%.
Glöggir Hestar - True Damaged 0:7